Sådan tilføjes to iPods til en iTunes-konto

Antag at du har to iPods. Måske bruger du en iPod shuffle, når du går i gymnastiksalen, og en iPod touch, når du pendler. Måske har du og din ægtefælle hver iPod-klassiker, men du vil ikke have individuelle iTunes-konti, fordi du kan lide den samme slags musik. Uanset din grund gør Apple det muligt at synkronisere to iPods til en enkelt iTunes-konto. Du kan bruge en af ​​to metoder til at gøre dette, afhængigt af hvor meget tid du vil bruge på at konfigurere enhederne.

Synkroniser forskellige afspilningslister

Trin 1

Opret afspilningslister til al den musik, du vil synkronisere til hver iPod. For eksempel kan du oprette tre afspilningslister til den iPod, du tager til gymnastiksalen, og syv afspilningslister til den iPod, du bruger under din pendling.

Trin 2

Slut din iPod til din computer. iTunes åbnes automatisk.

Trin 3

Klik på ikonet til din iPod, der vises i menuen til venstre i iTunes.

Trin 4

Klik på fanen "Musik".

Trin 5

Tjek knappen for "Valgte playlister, kunstnere og genrer."

Trin 6

Sæt et flueben i feltet ud for hver afspilningsliste, som du vil sætte på den første iPod.

Trin 7

Klik på "Anvend" i nederste højre hjørne.

Trin 8

Klik på "Synkroniser" for kun at tilføje disse afspilningslister til din iPod.

Gentag trin 2 til 8 på den anden iPod.

Samme konto, separate biblioteker

Trin 1

Tryk på knappen "Option" på dit tastatur, når du åbner iTunes. Hvis du bruger en Windows-computer, skal du trykke på "Skift" -tasten.

Trin 2

Klik på "Opret bibliotek", når du ser dialogboksen.

Trin 3

Giv biblioteket et navn, og gem filen. iTunes åbnes derefter med dit nye bibliotek.

Trin 4

Klik på "iTunes" i menuen øverst på skærmen, og klik derefter på "Indstillinger". Hvis du bruger en Windows-computer, skal du klikke på "Rediger" og derefter på "Indstillinger".

Trin 5

Klik på fanen "Avanceret".

Trin 6

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Kopier filer til iTunes Media-mappen, når de føjes til biblioteket", og klik derefter på OK.

Trin 7

Føj musikken til iTunes, som du vil have på din iPod. Du kan trække filerne til iTunes eller vælge "Filer" og "Føj til bibliotek." Hvis du bruger en Windows-computer, skal du klikke på "Filer" og derefter "Føj fil til bibliotek" eller "Føj mappe til bibliotek."

Trin 8

Tryk på knappen "Synkroniser" for at synkronisere din iPod. Når synkroniseringen er afsluttet, skal du fortsætte til trin 9.

Trin 9

Afslut iTunes.

Trin 10

Tryk på knappen "Option" på dit tastatur, når du åbner iTunes. Hvis du bruger en Windows-computer, skal du trykke på "Skift" -tasten, når du åbner iTunes.

Vælg dit originale iTunes-bibliotek, og klik derefter på "Vælg". Hvis du bruger en Windows-computer, skal du klikke på "Åbn". Du er nu i stand til at skifte mellem bibliotekerne til de forskellige iPod'er.