5 Nyttige Safari-tastaturgenveje til iPad med iOS 7

De nyeste versioner af Safari i iOS understøtter nye tastaturgenveje for at hjælpe med at fremskynde webbrowsing og generel webnavigering til iPad- og iPhone-brugere, der har eksterne tastaturer, der er knyttet til deres enheder. De, der har husket tastaturgenveje til Safari på Mac, finder dem at være identiske med deres OS X-funktioner, bortset fra at de er i den meget mobile iOS-verden.

Disse vil primært være nyttige til en iPad med et eksternt tastatur, der er tilsluttet via Bluetooth eller et tastaturetui, men teknisk set ville de arbejde med en iPhone eller iPod touch, der også er forbundet med et sekundært tastatur, hvis du tilfældigvis bruger en meget mindre screenet opsætning. Kravene er ret lige fremad og har brug for iOS 7.0 eller nyere, og man skal have et fysisk tastatur synkroniseret til enheden, da tastetrykene er tilgængelige, da det virtuelle tastatur på skærmen endnu ikke tilbyder denne type funktionalitet.

Safari tastaturgenveje til iOS

  • Kommando + L for at gå til URL-linjen og gå til en ny placering / side eller Søg på side *
  • Kommando + T for at åbne en ny browser faneblad
  • Kommando + W for at lukke fanen, der aktuelt er aktiv
  • Kommando + R for at opdatere indholdet af fanen for øjeblikket aktiv webbrowser
  • Kommando +. (periode) for at stoppe indlæsning af den aktuelle fane

* Genvejstasten Kommando + L går til URL-linjen, men bruges også til at udføre en "Søg på side", som du ville i nye versioner af Safari uden et tastatur vedhæftet. Det er lidt quirky at vænne sig til, gå lidt som dette: hit Command + L for at besøge Safari URL-feltet, og begynd derefter at skrive teksten for at søge og matche på den aktuelt aktive webside for at finde de matchede resultater under alt andet på listen under alle de andre søgeordskampe, der findes under afsnittet "På denne side". Søg på siden er utroligt hjælpsom og meget udbredt, og det kan bruge en vis forbedring i kommende versioner af iOS, uanset om du bruger et eksternt tastatur eller ej.

Selvfølgelig er iOS-tastaturgenveje ikke begrænset til Safari, og der er faktisk ganske få kerne-tastaturgenveje i iPad og kommandoer, der dækker alt fra at skifte apps, navigere i IOS Dock og multitasking-skærmen, lancere apps, ved hjælp af knappen Home og endda flytte rundt og vælge skærmelementer. Mange brugere tænker på iPad som en primært forbrugsorienteret enhed, men når du først lærer et par tastaturgenveje og vedhæfter et trådløst tastatur, kan det fungere ret godt til emailing, webbrowsing, skrivning og mange andre opgaver, der ikke kræver en fuldføre vinduet desktop-centreret computing oplevelse. Et foretrukket produktivitetstryk, jeg bruger, er at indstille en iPad mod noget i øjenhøjde, mens du står og bruge det til at oprette en hurtigstående skrivebordsstation, der ikke kun kan hjælpe produktiviteten til mange opgaver, men også meget sundere end at sidde konstant. Selvom du kun bruger en sådan iPad-opsætning til selektiv web browsing eller afsendelse af hurtige e-mails, er det en god start, at du ikke kun forbedrer dit helbred, men også vender dig til iPad som et unikt produktionsmiljø.

Disse nye Safari tastaturgenveje blev opdaget af MacStories sammen med en håndfuld andre nyttige tastetryk, der er tilgængelige med eksterne tastaturer, når de bruges sammen med appen iOS Pages og Mail, skal du også kontrollere dem på MacStories.

Find andre tastaturgenveje til Safari i iOS-verdenen? Lad os vide i kommentarerne.