Sådan tilsluttes et HDTV til en DVD-afspiller

Tilslutning af en DVD-afspiller til et HDTV eller high-definition TV er lige så simpelt som at tilslutte en til et standard-definition TV. Selvom en almindelig DVD-afspiller muligvis er tilsluttet et HDTV, betyder det ikke nødvendigvis, at den har et HD-kvalitetsbillede. Medmindre en Blu-Ray-afspiller er tilsluttet HDTV'et, vises kun et standarddefinitionsbillede.

Sluk og frakobl HDTV-apparatet og DVD-afspilleren, før du prøver at slutte komponentkabler til dem.

Match de røde, grønne og blå farvede kabler til hver af de farvekodede modstykker på bagsiden af ​​DVD-afspilleren. Sørg for, at kablerne sættes i TV-out-sektionen på DVD-afspilleren.

Sæt den anden ende af de farvekodede kabler i HDTV-sættet. Der skal kun tilsluttes et rødt, grønt og blåt kabel til tv'et. Det betyder ikke noget, hvilket input disse kabler er tilsluttet, men hold øje med, hvilken bestemt det er. De fleste HDTV-apparater har mere end en A / V-indgang, hvorfor det er vigtigt at være opmærksom på, hvor komponentkablerne er placeret.

Tænd DVD-afspilleren og HDTV-apparatet. Hvis det ikke allerede er tilsluttet, skal du sikre dig, at begge disse er korrekt tilsluttet en stikkontakt.

Tryk på "Source" -knappen ved hjælp af HDTV-fjernbetjeningen, og find den indgangskanal, hvor komponentkablerne er tilsluttet. HDTV-apparatet skal nu vise DVD-afspillerens logo eller en introduktion til DVD'en.

Tips

Køb ikke HDTV-komponentkabler til at tilslutte en almindelig DVD-afspiller til et HDTV-apparat. Medmindre du bruger en Blu-Ray-afspiller, er kun standardkomponentkabler nødvendige.

HDTV-apparater bruger meget energi og skal sættes direkte i en stikkontakt i stedet for en stikkontakt.

Advarsler

Sluk for al elektronik inden tilslutning og frakobling af ledninger for at reducere chancerne for at få elektrisk stød.