Sådan får du joysticks til at arbejde på en pc

Elementer, du har brug for

  • Joystick

  • PC

En måde at gøre oplevelsen af ​​at spille et videospil på din pc mere "ægte" er at bruge et joystick. Joysticks fås i en række forskellige forbindelsestyper, men det mest populære på dette tidspunkt er USB-forbindelsestypen. Nogle gange kan det virke vanskeligt at få joysticket til at arbejde på din pc, men ved at følge trinene i denne artikel skal du hurtigt og nemt kunne få joysticket til at arbejde på pc'en.

Køb et joystick, der er kompatibelt med din version af Windows. Pakken, som joysticket kommer i, skal give systemkompatibilitetskravene, så sørg for inden du køber et joystick, der fungerer sammen med dit pc-system. Pak joysticket ud og tilslut ledningen til joysticket.

Læg joystickdrivere fra cd'en, der følger med joysticket. Indsæt cd'en i cd-drevet, og vent på, at den starter automatisk. Følg instruktionerne på skærmen for at uploade driverne. Hvis din joystick ikke fulgte med en cd, skal du besøge producentens websted og downloade driverne fra deres websted.

Tilslut joysticket til computeren, og vent på, at vinduet "Ny hardware fundet" vises. Klik i pop op-vinduet, og følg instruktionerne på skærmen. Åbn det spil, du vil spille, ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet og derefter indtaste "Indstillinger" og klikke på bobleboksen ud for "Aktivér joystick."

Klik på "Kontrolpanel" efterfulgt af "Spilcontrollere." Følg instruktionerne i guiden, der åbnes på skærmen, og klik derefter på "Egenskaber, indstillinger og kalibrer." Følg instruktionerne på skærmen for at kalibrere joysticket fuldstændigt.

Tips

USB-joystick er meget nemmere at komme i gang, da plug-and-play-teknologi giver dig mulighed for automatisk at installere de korrekte drivere og indstille dit joystick. Parallelport-joysticks kan fungere på samme måde, men de har muligvis brug for forskellige drivere installeret for at få dem til at arbejde.