Hvordan bruger jeg min bærbare computer i sengen?

Uanset om du ønsker at få lidt ekstra arbejde udført om aftenen eller slappe af med en film, ser det ud til at bringe din bærbare computer i seng, at det ville give komfort og bekvemmelighed. I praksis fører brugen af ​​en bærbar computer i sengen ofte til en stiv nakke eller ondt i ryggen, og det kan forårsage overophedning, der beskadiger computeren. For at beskytte dig selv og din maskine skal du skifte til en position, der lægger lidt belastning på din krop og holder tæpperne væk fra computerens fans.

Hold behagelig

Ifølge en undersøgelse foretaget af Dave Malouf, dengang professor i interaktionsdesign ved Savannah College of Art & Design, er den mest behagelige stilling at bruge en bærbar computer at ligge på ryggen, knæene hævet og placere computeren på lårene. Denne position reducerer den afstand, du har til at bøje din nakke, og efterlader dine håndled i en mere naturlig position. For at holde din krop korrekt skal du placere dine puder lodret bag hoved og skuldre mod hovedgærde eller væg.

Pas på dig selv

Placering af din bærbare computer over dine lagner og tæpper holder varmen i at brænde dine ben, men det isolerer også computeren og potentielt beskadiger dens komponenter. Værre endnu, de fleste bærbare computere har en indsugningsventilator på undersiden af ​​kabinettet, som et tæppe eller en pude helt kan blokere. Hvis din bærbare computer ikke bliver for varm til at røre ved, skal du placere den direkte på dine ben. Hvis du ikke nemt kan lade computeren røre ved dig, skal du købe en bærbar computerstativ for at holde maskinen på en hård, flad overflade. Du har ikke nødvendigvis brug for et smukt produkt med indbyggede blæsere - selv et tyndt træplade forbedrer luftcirkulationen.