Hvordan man laver et tv-antennesignal stærkere

Elementer, du har brug for

  • Forforstærker

  • Stor udvendig antenne

  • Højttalerkabel

  • Malertape

  • Metalbøjle

Hvis du ikke har kabel-tv, bruger du sandsynligvis en tv-antenne til at få modtagelse inde i dit hjem. Mens en antenne kan øge dine chancer for at få nogle kanaler, skal du øge signalet for at få andre. Dette kan opnås på en række forskellige måder, herunder gennem en udendørs antenne, tilføjelse til din tv-antenne og flytte ting rundt i rummet.

Brug en forforstærker eller forforstærker. Denne elektriske enhed tilsluttes direkte til antennen og giver et boost for at øge signalet. Du kan finde en på de fleste elektronikbutikker.

Tilføj en stor antenne på ydersiden af ​​dit hus. De to antenner fungerer sammen, hvor den der er placeret højere får et bedre signal og sender det ind. Det er bedst at placere en udvendig antenne på dit tag eller på en udvendig væg så højt som du kan få det.

Forlæng antennen med et stykke højttalertråd. Brug et lille stykke maskeringstape til at holde ledningen på plads og derefter justere den.

Fastgør en bøjet metalcoatebøjle til enden af ​​den eksisterende antenne. Bøjlen når højere end en typisk antenne, så du får bedre modtagelse.

Fjern metalgenstande, genstande, der leder strøm eller andet, der kører på strøm. Disse ting kan begrænse det signal, som din antenne modtager.