Sådan finder du en adresse i USA

Bopæls- og forretningsadresser er offentlige optegnelser i USA. At finde en hjem- eller forretningsadresse blev lettere i de senere år med mange nye onlineindstillinger såsom søgbare ejendomsregistre, Google maps, sociale netværkssider og folk, der søger. Derudover har GPS-systemer forenklet søgningen efter mennesker. Du kan finde næsten enhver eller enhver virksomhed i USA; det kan bare tage noget tid.

Sådan finder du en bopælsadresse

Trin 1

Se i din lokale telefonbog, eller søg på de hvide sider online. Du kan muligvis finde den person, du leder efter, eller en slægtning, du kan ringe til for at finde adressen.

Trin 2

Slå adressen op i bybogen. En bykatalog er en liste over hjem- og forretningsadresser. Mange biblioteker er blevet samlet online på US City Directories websted. Besøg et lokalt bibliotek for byer, der ikke offentliggør deres bybøger elektronisk.

Trin 3

Udfør en omvendt telefonsøgning gennem et online bibliotek. Hvis du har personens telefonnummer, men har glemt hendes navn, kan du søge efter en adresse ved at skrive hendes hjemmetelefonnummer i et søgefelt.

Trin 4

Deltag i et socialt netværk. Nogle beboeradresser og telefonnumre er unoterede, og du kan have svært ved at finde disse oplysninger. Alligevel, hvis du finder personen online, kan du sende hende en privat besked eller e-mail med anmodning om hendes adresse.

Trin 5

Kontakt dit amtstilsynskontor for ejendomsbeskrivelser. Ekspeditøren kan give dig en ejendomsbeskrivelse, der angiver husejers navn og adresse. Disse poster kan også være tilgængelige online.

Betal et websted for at foretage en søgning i offentlige optegnelser for dig. Disse sider indsamler offentlige baggrundsoplysninger, inklusive adresser, mod et gebyr.

Sådan finder du en forretningsadresse

Trin 1

Søg i den lokale telefonbog på tryk eller online.

Trin 2

Indtast virksomhedsnavnet i søgemaskinen. Google Maps giver adresser, telefonnumre og kørselsvejledning.

Trin 3

Brug et GPS-system til at bestemme breddegrad og længdegrad for din placering. Brug et omvendt geokodningswebsted for at finde forretningsadressen.

Trin 4

Ring 411 på din mobiltelefon, så en operatør kan finde en forretningsadresse til dig. Giv så mange oplysninger som muligt, herunder firmanavn og by. Operatøren vil indsnævre mulighederne og give virksomheden en adresse.

Foretag en søgning efter virksomhedens hjemmeside. De fleste virksomheder har deres kontaktoplysninger eller placeringer opført på deres websted for deres kunder.