Sådan finder du en bopælsadresse

At forsøge at få forbindelse til tidligere venner og bekendte eller opdage deres adresser for at sende dem et lykønskningskort er blevet gjort enkelt med teknologiens progression. Du behøver ikke længere at bo i samme by som en person, du leder efter. Du finder muligvis ikke personens adresse i de første fem minutter, men med lidt vedholdenhed kan de fleste findes med en telefon og / eller computer med internetadgang.

Trin 1

Se i din lokale telefonbog. Du kan muligvis finde en slægtning til den person, du leder efter, eller endda personen.

Trin 2

Slå personen op i bybogen. En bykatalog er en omfattende liste over beboere, virksomheder og adresser. Mange kataloger er blevet samlet elektronisk på US City Directories websted (se Ressource). Ikke alle byer udgiver kataloger online, men hvis du besøger dit lokale offentlige bibliotek, skal du være i stand til at finde en kopi eller en mikrofilmkopi.

Trin 3

Søg efter adressen ved at besøge et websted som hvide sider eller gule sider og indtaste personens navn og den by og stat, hvor hun bor. Når du har trykket på "Enter", vises en liste over muligheder, eller du får at vide, at der ikke var noget match med de oplysninger, du angav.

Trin 4

Deltag i Facebook, MySpace eller Twitter. Hvis du finder personen online, kan du sende ham en e-mail eller privat besked med anmodning om hans adresse. En anden mulighed kan være at læse personens profiloplysninger, fordi mange mennesker sender deres hjemmeadresse og telefonnummer.

Betal et websted for at finde oplysningerne til dig. Websteder som People Finders og Public Records indsamler nu oplysninger om det navn, du indtaster mod et gebyr fra - fra 2010 - $ 10 til $ 20. Webstederne søger på offentlige informationswebsteder for at kompilere oplysninger, der kan omfatte beboerens adresse.