Sådan åbnes filer med udvidelse PPP (4 trin)

Filer med PPP-udvidelsen er PagePlus-publikationsfiler. Disse filer oprettes med Serif's PagePlus desktop publishing software og kan indeholde tekst, diagrammer og billeder. Mens både Microsoft Word- og OpenOffice-filer kan åbnes i PagePlus, kan PagePlus PPP-filer ikke åbnes i noget andet desktop-udgivelsesprogram. For at åbne filer med PPP-udvidelsen skal Serif PagePlus-softwaren være installeret på din computer.

Trin 1

Download PagePlus-softwaren fra Serif-webstedet. En pro-version af PagePlus er tilgængelig mod et gebyr, men standardversionen af ​​programmet er gratis og giver brugerne mulighed for at åbne og læse PPP-filer.

Trin 2

Installer PagePlus-programmet på din computer. For at installere PagePlus skal du navigere til "Download" -mappen på din computers "C:" - drev og dobbeltklikke på PagePlus-ikonet. Dette starter opsætningen. Følg skærmene gennem installationsprocessen for at installere programmet på dit system.

Trin 3

Åbn PagePlus. Hvis du vælger ikke at oprette en skrivebordsgenvej under installationsprocessen, skal du få adgang til PagePlus-softwaren via menuen “Start”.

Gå til menuen "File", og vælg "Open" fra listen over handlinger. Når gennemsøgningsvinduet åbnes, skal du navigere til mappen, hvor PPP-filen er gemt på din harddisk, og klikke på knappen "Åbn". Når den åbnes, kan du redigere filen.