Hvordan finder jeg ud af, om nogen anden er knyttet til min computer?

Hvis nogen er linket til din computer, betyder det, at de to maskiner er på samme lokale netværk. Dette gøres typisk med den hensigt at dele filer mellem computere. Det er dog muligt at oprette et lokalt netværk på samme tid, som du opretter en delt internetforbindelse og ikke engang klar over det. I tilfælde af at dette sker, kan du finde ud af, om en anden er knyttet til din computer ved at åbne en meget specifik mappe.

Windows Vista / 7

Trin 1

Klik på "Start". Klik derefter på "Computer".

Trin 2

Rul ned ved hjælp af vinduet i venstre side af vinduet "Computer". Klik en gang på "Netværk".

Se over de mapper, du ser på skærmen. Dette viser en liste over delte mapper (hvis nogen er tilgængelige) på netværket. Hvis der er andre computere, der er knyttet til din på det samme netværk, vises navnet på deres computer som et element i denne mappe. Hvis der ikke findes sådanne ting, er der ikke knyttet nogen til din computer på det samme netværk.

Windows XP

Trin 1

Klik på "Start". Klik på "Mine netværkssteder" og derefter på "Hele netværket".

Trin 2

Dobbeltklik på ikonet på skærmen, der læser "Microsoft Windows Network."

Dobbeltklik på det ikon, du ser på skærmen. Dette ikon repræsenterer ethvert netværk, som din computer er tilsluttet. Når du har gjort dette, vises alle de computere, der er knyttet til din egen, i mappen på skærmen i form af ikoner. Hvis ingen af ​​disse ikoner er til stede, er ingen computere forbundet til din.