Sådan fortæller du, om en Xbox er modded

Xbox 360 er et sofistikeret spilkraftværk. Nogle, der ikke er tilfredse med deres konsoles fabriksindstillinger, bruger "modding". Modding, forkortelse for "modificering", omfatter alle ændringer i konsolhardwaren, der udføres af ejeren. I de fleste cirkler henviser ordet til at tilpasse firmwaren, så konsollen kan læse brændte spil. Imidlertid bruges nogle ændringer til at bekæmpe den frygtede "Red Ring of Death" (RROD), den visuelle indikation af, at der er noget katastrofalt galt med konsolens interne arbejde. Uanset årsagerne til modding skal du følge denne enkle procedure for at afgøre, om din konsol var offer for en sådan tilpasning.

Fjern alle ledninger fra din Xbox 360.

Vend din konsol på hovedet, og se efter et lille hak i frontpladen.

Indsæt din finger i hakket, og træk bunden af ​​frontpladen væk fra konsolbasen. Frontpladen er ofte fastgjort. Derfor, hvis du har en skruetrækker eller Xbox 360-konsolåbningsværktøj praktisk, skal du bruge dem for at undgå at skade din finger.

Træk den øverste del af frontpladens måde med fingrene, og sæt frontpladen til side.

Kig mod bunden af ​​konsolens ansigt. Du skal se et lille, rektangulært "Microsoft" -mærkat. Dette er garantimærket. Hvis det er revet, åbnede den tidligere ejer din konsol til ændring.

Hvis den tidligere ejer sendte deres konsol til Microsoft til reparation, ville teknikerne have udskiftet det revne garantimærkat med et nyt. Et revet klistermærke betyder altid manipulation af forbrugerne.

Tips

Bemærk, at nogle konsolmodifikatorer bruger en tørretumbler til at løsne limen, der fastgør klistermærket til konsollen, og derved forhindre rivning. Hvis du frygter denne mulighed, skal du bruge Xbox 360-konsolåbningsværktøjet til at åbne sagen. Se indeni for tegn på manipulation. Se afsnittet Ressourcer for at få instruktioner om denne procedure.

Advarsler

Forstå, at hvis du beslutter at åbne konsollen til yderligere undersøgelse og rive mærkaten, annullerer du din konsoles garanti.