Sådan fryses en skinke-salat

Uanset om du fryser en tilovers skinkesalat eller en frisklavet skinkesalat, skal du ordentligt forberede den til kulden for at sikre, at det bliver sikkert at spise senere. Næsten enhver mad kan fryses, med undtagelse af æg i skaller og dåse fødevarer, ifølge USDA. Så længe skinkesalaten er frossen ved en konstant temperatur på nul grader, skal den være sikker til forbrug.

Trin 1

Beregn, hvor længe skinke salat har været i køleskabet, hvis du fryser rest skinke salat. Skinkesalat i køleskabet i mere end tre dage er muligvis ikke frisk nok til at fryse. Frisk skinkesalat kan fryses med det samme.

Trin 2

Pak skinkesalat i en frysepose eller frysesikker plastbeholder. Tilføj ekstra lag med fryser til skinkesalat, hvis du planlægger at fryse det i længere tid. Læg f.eks. Skinkesalat i en frysepose, og læg derefter fryseposen i en fryser-sikker plastbeholder.

Trin 3

Anbring beholderen med skinkesalat i fryseren, og sæt fryseren på nul grader Fahrenheit.

Følg USDA retningslinjer for frysning af skinkebaserede retter. Skinketypen, såsom dåse eller kogt, i salaten og størrelsen på skinkestykkerne kan bestemme, hvor længe skinkesalaten skal fryses, før kvaliteten kan lide. De fleste salater med frisk, kogt, dåse eller hærdet skinke kan fryses i en til to måneder, før salatens smag og kvalitet kan blive kompromitteret.