Sådan foretages fejlfinding af en Brother Fax 2820

Brother Fax 2820 er en moderne faxmaskine til moderne tid. Den har en stor lagerkapacitet, laserudskrifter, 250 ark papirkapacitet i papirfremføringen, har USB-kapacitet, hvilket betyder, at den kan fungere som printer og evnen til at blive tilsluttet en telefonsvarer. Indimellem fungerer selv de bedst fremstillede elektroniske maskiner ikke med 100 procent kapacitet.

Sørg for, at maskinen er tilsluttet en fungerende stikkontakt, en fungerende telefonlinje og er tændt.

Kontroller papirfremføringen, hvis du får en meddelelse om "Papirstop inde". Sørg for, at papiret er lige, og at der ikke er krøllede stykker i partiet. Hvis dette ikke rydder op, gå videre til næste trin.

Løft frontdækslet, og tag tromleenheden og patronenheden ud. Hold tromleenheden i din hånd, og lås den håndtag, der holder i patronenheden, op.

Fjern tonerpatronen og se bagud, og se om der er krøllet eller revet papir, der blokerer mekanismerne. Fjern eventuelle stykker papir, der er der, og saml patronen og tromleenheden igen, og sørg for at høre, at den klikker på plads.

Bekræft indstillingerne på faxmaskinen, hvis du har problemer med at sende faxer. Sørg for, at dato og klokkeslæt er korrekte. Sørg for, at du har en klartone, og at der ikke er noget galt med telefonlinjen.

Kontroller, at dokumenterne falder ind under parametrene for de korrekte størrelser. Originalen skal være mellem 5,8 tommer og 8,5 tommer bred og 3,8 og 14 tommer lang.

Kontroller, at originaldokumentet vender nedad i dokumentføderen. Se for at se, at "Faxtilstand" lyser med et grønt lys ved siden af. Læg ikke mere end 20 sider i arkføderen.

Bekræft, at du har det rigtige afsendelsesnummer til den modtagende faxmaskine, og at du har indtastet det korrekt og har trykket på "Send".

Brug de samme kontroller, hvis du har problemer med at modtage faxer. Sørg for, at maskinen er indstillet i det mindste til "Kun fax" eller "Fax og telefon." Hvis det er indstillet til "Kun telefon", vil det hverken sende eller modtage faxer.

Kontroller toner, og sørg for, at der er tilstrækkelig forsyning, hvis du har problemer med at udskrive enten faxer eller udskrive fra din computer. Sørg for, at computeren er sluttet til maskinen, hvis du forsøger at udskrive fra den.

Tips

Hvis du bruger faxmaskinen meget, skal du kontrollere papirforsyningen hver morgen og eftermiddag. Hvis du sjældent bruger den, skal du sende en testfax mindst en gang om ugen for at forhindre, at linjerne tørrer ud.