Sådan spores anonyme opkald

Mens opkalds-id kan være et nyttigt værktøj til at afsløre identiteten for de fleste opkaldere, bruger mange mennesker teknikker til at skjule deres nummer. Telemarketers såvel som pranksters kan bruge Call Blocking til at foretage anonyme opkald, hvilket forhindrer dig i at vide, hvem der står bag det "Private" eller "Ukendte" nummer. Heldigvis er der dog måder at spore disse opkald og afsløre den, der ringer op. Metoderne varierer i pris og sværhedsgrad, så vælg den metode, der passer bedst til din situation.

Trin 1

Hold en logbog praktisk over alle datoer og tidspunkter, hvor du modtager opkald fra anonyme numre.

Trin 2

Tal med din telefonselskab om opsætning af Call Trap. Dette er en gratis service, men det er også midlertidigt. I en periode, der varer op til et par uger, vil virksomheden sætte et spor på din linje og føre en logbog over alle indgående opkald. I slutningen af ​​to ugers periode kan du krydshenvise den opkaldslog, du har ført med telefonselskabet. Mellem de to sæt information kan du finde ud af, hvem der har foretaget de anonyme opkald.

Trin 3

Tal med dit telefonselskab om at abonnere på en tjeneste kaldet Call Trace. For et mindre månedligt gebyr får du muligheden for at spore anonyme opkald fra dit lokalområde. Efter at have modtaget et hvilket som helst "Privat", "Begrænset" eller "Ukendt" opkald, skal du blot ringe * 57 og opkaldsoplysningerne omdirigeres til dit telefonselskab.

Trin 4

Tilmeld dig en tjeneste kaldet TrapCall (se link i "Ressourcer"). Abonner på en månedlig serviceplan, der passer til dine behov. Når du modtager et anonymt opkald, skal du blot trykke på knappen "Ignorer" eller "Afslut opkald" for at afvise opkaldet. Dette udløser automatisk det nummer, der skal sendes til TrapCalls database, hvor det krydshenvises og identificeres. Kort efter modtager du en tekstbesked med identiteten på den anonyme opkalder.

Kontakt retshåndhævelse. Hvis opkaldets karakter får dig til at føle dig virkelig truet eller seksuelt chikaneret, er det bedst at få politiet involveret. De kan sætte et spor på din linje og hjælpe dig med at spore den, der ringer op. De kan også krydshenvise deres linjespor med den log, du har opbevaret for bevis i retten.