Sådan ser du gratis tv på din computer

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • internetforbindelse

Ikke-kabel-shows er gratis, hvis du ser dem på tv, og de samme shows kan også være gratis på din computer. Der er mange steder på Internettet, der tilbyder tv-indhold, normalt uden gebyr. Det er relativt simpelt at se sådanne tv-shows, og det er muligt at se hvert show, som du ville se på tv på internettet i stedet.

Søg efter "gratis tv online" på en søgemaskine som Google. Mange forskellige sider dukker op, nogle er legitime og andre er ulovlige. Gennemse disse websteder for at se, om nogen har episoder af høj kvalitet i dit show.

Se efter det show, du vil se på netværkswebsteder. Mest programmering er tilgængelig fra netværkene kort efter den oprindelige luftdato og forbliver online i en periode derefter.

Find websteder, der tilbyder streaming af video-feed fra tv-kanaler. De fleste af disse websteder er gratis og giver adgang til tv fra hele verden.

Tjek sider som hulu.com, der tilbyder mange tv-episoder gratis. Disse sider indeholder både nylige shows og ældre shows, afledt af en række forskellige netværk. Episoderne er lovligt opnået og har normalt annonceindhold.

Find dine shows på online videosider som YouTube. Mens de fleste videoer, der er tilgængelige på YouTube, er for korte til et komplet tv-program, tilbyder webstedet nogle fulde tv-episoder.

Tips

Sørg for, at din computer kan håndtere forbindelsen, før du prøver at se dit show. Du har brug for en hurtig forbindelse og en hurtigkørende computer. Hvis der er problemer, kan du prøve at lukke andre programmer på din computer for at fremskynde visningen.

Advarsler

Uautoriserede websteder tilbyder muligvis dine tv-shows gratis, men der er også problemer. Pas på spyware, vira og ulovlige downloads for at undgå problemer. Uautoriserede websteder har også tendens til hurtigt at miste indhold, da det rapporteres til netværkene. Hvis en video ikke indlæses, kan du antage, at den var blokeret eller fjernet. Mens tv-udsendelser, der for nylig blev sendt, normalt er lette at finde, har ældre episoder en tendens til at forsvinde fra netværkswebsteder. Det kan være nødvendigt at du bruger de ulovlige sider for at finde disse episoder gratis.