Sådan bruges Guitar Hero Drums på pc'en som et trommesæt

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360 trådløs modtager til Windows

  • Audiostudiesoftware (såsom FL Studio, Sony Acid eller Audacity)

  • MIDI-trommesamplerprogram (såsom vanedannende trommer, EZ-trommeslager eller overlegne trommer)

"Guitar Hero: World Tour" tilføjer nye instrumenter til "Guitar Hero" -franchisen, inklusive et trommesæt med bækkener. Xbox 360 er designet fra starten til brug med Windows-pc'er, og der blev oprettet drivere til PlayStation 3-controllere, der tillader, at disse controllere også kan bruges på pc'er, så mange spillere håbede, at det realistiske trommecontrolsæt fra spillet også kunne bruges med en pc. Selvom tromlerne til "Guitar Hero: World Tour" ikke kan bruges som en pc-tromme, der er sat ud af kassen, er der behov for minimal konfiguration for at få dem til at fungere korrekt med din computer.

Installer ASIO4All og LoopBe1 (se Ressourcer). Uddrag PS360MIDI Drummer-filerne fra .zip-filen, du downloadede, og gem dem i en mappe på din harddisk. Hvis du endnu ikke har installeret lydstudiesoftware eller et MIDI-trommeplugin, skal du også installere disse (se Ressourcer).

Start PS360MIDI Drummer-programmet fra den mappe, du ekstraherede filerne til. Programmet giver dig mulighed for at justere hastigheden på de forskellige trommepads og bækkener samt ændre den anvendte MIDI-enhed og MIDI-kanalen til trommerne. Brug "Hit" -knapperne til hver tromlepude og bækken til at få vist effekterne, mens du foretager justeringer af standardindstillingerne.

Sæt den trådløse adapter til din "Guitar Hero: World Tour" trommer til din computer. Hvis du bruger Xbox 360-versionen, skal du bruge installations-cd'en, der fulgte med din trådløse Xbox 360-adapter, til at installere driverne til adapteren. Hvis der vises en meddelelse, der beder dig om at installere drivere, skal du klikke på "OK".

Tænd for "Guitar Hero" -tromlerne. Der vises et meddelelsesvindue i PS360MIDI Drummer-programmet, der fortæller dig, at trommerne er blevet opdaget. Softwaren konverterer ethvert input fra trommecontrolleren til et MIDI trommeslag.

Start din lydstudiesoftware. Juster softwarens indstillinger for at bruge ASIO4All-driveren, og brug derefter dit audiostudios kanalguide eller menu til at oprette en ny kanal ved hjælp af din MIDI-trommesampler. Test dine "Guitar Hero" -trommer, og juster MIDI-kanalen i PS360MIDI Drummer eller i trommesamplerindstillingerne, hvis trommerne ikke registreres. Når den er på den rette kanal, registrerer trommesampleren MIDI-signalerne fra PS360MIDI Drummer og giver dig mulighed for at bruge dine "Guitar Hero: World Tour" -trommer som et elektronisk trommesæt i dit lydstudio.

Advarsler

Hvis du bruger demo- eller prøveversioner af lydstudiesoftware eller MIDI-trommesamplings-plugins, kan du være begrænset i den tid, du kan bruge softwaren eller de typer trommer, der er tilgængelige. Opgrader til fulde versioner, eller find et gratis eller open source-alternativ for at få fuld adgang uden tidsbegrænsning.