Sådan laver du dit eget websted til teenagere gratis

Deling af oplysninger med familie og venner er muliggjort ved at oprette et gratis websted, og ved at have internetadgang kan næsten enhver teenager oprette sit eget websted. Brug af en gratis webhost til at oprette dit websted kræver dog generelt, at du tillader webstedet at placere annoncer på dine websider. Men i betragtning af at du kun er ude af den tid det tager at oprette webstedet og vedligeholde det, er et websted stadig en billig måde at oprette forbindelse til andre på.

Trin 1

Vælg et domænenavn til dit websted, som er titlen, der følger www i adresselinjen. Registrer dit domænenavn på et websted, såsom Godaddy.com, Register.com eller Dotster.com. Tjek også med webhostingtjenesten for at kontrollere, om den tilbyder domæneregistrering som en tjeneste.

Trin 2

Besøg et teenagervenligt sted, såsom Webhostingchoice.com, og gennemgå de gratis webhostingtjenester som Homestead.com, Freeservers.com eller Freewebs.com. (Se referencer.) Freewebs.com tillader brugere over 13 år, hvilket gør det til et godt valg for teenagere. Oprettelse af et websted kræver de samme grundlæggende trin uanset webhostingtjenesten, men for at bruge Freewebs.com skal du registrere dig på siden ved at indtaste din e-mail-adresse, adgangskode, navn, fødselsdag, henvisning og køn.

Trin 3

Indtast din webstedsadresse eller domænenavn i det næste område. Navngiv dit websted ved at placere navnet i webstedets titelafsnit. Vælg et aldersbestemt navn til teenagere.

Trin 4

Vælg en skabelon, der opfylder dine personlige behov baseret på stil, farve og indhold. Lyse farver, såsom lilla og lysegrøn, er tilgængelige og foretager gode valg for en teenagerside. Du kan ændre skabelonen senere, hvis du beslutter dig for det. Læs vilkår og betingelser og klik i feltet, der indikerer, at du er enig med dem. Klik på det grønne felt dette giver dig mulighed for at fortsætte til næste trin.

Trin 5

Begynd at oprette dit websted ved at tilføje sider i site builder. Navngiv siderne logisk, f.eks. En "startside" og "kontakt" -side. Klik på knappen "Rediger side". Når siden åbnes, skal du begynde at tilføje oplysninger.

Trin 6

Klik på knappen "Tilføj afsnit" for at tilføje tekst til din webside. For at tilføje et billede skal du klikke på "Upload billedfil" og vælge et billede fra din computer. Flyt teksten eller billedet ved hjælp af værktøjslinjen til at gribe kanten og skubbe den.

Gem oplysningerne ved at klikke på knappen "Udført". Gå tilbage til siden med bygherrer og klik på "Udgiv side" for at gøre din webside aktiv, så andre kan se dem. Rediger dit websted ved at logge ind og bruge webstedsbyggeren til at foretage ændringer, opdatere sider eller tilføje oplysninger.