Sådan slettes alle anmeldelser på iPhone med et 3D Touch Trick

At have en iPhone-skærm fuld af meddelelser fra meddelelser, opkald og apps kan være lidt ubehagelig. Heldigvis understøtter de nyeste versioner af iOS på de nyeste iPhone-modeller en fantastisk lille skjult funktion, som giver dig mulighed for straks at rydde alle meddelelser fra en iPhone.


Evnen til at rydde alle meddelelser på iPhone kræver en enhed med en 3D Touch-skærm, funktionen virker ikke helt ens uden 3D Touch. Det betyder at du skal bruge en 6s, 7 eller en bedre enhed med iOS 10, da tidligere modeller ikke har 3D Touch-udstyrede skærme, og heller ikke iPad eller iPod touch.

Sådan fungerer denne praktiske funktion til iPhone.

Ryd alle meddelelser fra iPhone

  1. Skub ned fra toppen af ​​iPhone-skærmen for at afsløre meddelelsespanelet
  2. Brug 3D Touch på den lille (X) -knap ved siden af ​​"Nylige"
  3. Vælg "Ryd alle meddelelser"

Alle meddelelser bliver straks ryddet, hoj!

Denne funktion opstod faktisk på Apple Watch, hvor du kan rydde alle meddelelser med hårdt pres, men det er selvfølgelig nyttigt nok, at Apple bragte det også til iPhone. Det er muligt, at det også kommer til andre enheder undervejs, hvis de bliver udstyret med 3D Touch-skærme.

For iPhones uden 3D Touch har du en "klar" mulighed i stedet for en "Ryd alle" -knappen. Det rydder sæt meddelelser, men du bliver nødt til at gentage processen for hver dag eller sektion. Og ja den sektionelle "Clear" -knap er også tilgængelig på nye iPhone-modeller også, hvis du bare trykker på X uden at bruge 3D Touch.

Husk dette afviser faktisk meddelelserne, hvilket gør det anderledes end at bruge den ældre swipe down og up metode til at skjule dem.

Nyd dette? Tjek nogle flere 3D Touch-tricks her, min personlige favorit er evnen til at bruge 3D Touch som en trackpad til at vælge og navigere i tekst.