OS X Yosemite Golden Master 2.0 og Public Beta 5 Udgivet

Apple har udgivet den anden Golden Master-opbygning af OS X Yosemite til dem, der er registreret i Mac Developer-programmet, udgivet som build 14A386a. Derudover har Apple udgivet OS X Yosemite Beta 5 til dem, der er registreret i Yosemite Public Beta-programmet, der bærer byggeri 14A386b. Opdateringerne anbefales for alle Mac-brugere, der kører de respektive beta-operativsystemer.


Mac-udviklere kan finde OS X Yosemite GM Candidate 2.0 til rådighed som en opdatering fra softwareopdateringsmekanismen i Mac App Store. De, der deltager i Public Beta-programmet, finder også Beta 5 tilgængelig via fanen Mac App Store Updates.

Downloading af installationsprogrammet som delta opdatering kommer som en slank 105MB pakke, hvilket tyder på, at kun små fejlrettelser og forbedringer er inkluderet i den nye Yosemite build.

Dette er den anden store OS opdatering, der er udgivet til udviklere af Apple i dag, den anden bemærkelsesværdige release er iOS 8.1 beta 2. Både Mac og iOS udviklere finder også en ny version af Xcode også.

Med den nye udviklerversion med titlen "OS X Yosemite GM Candidate 2.0", kan det tyde på, at det ikke er den endelige bygning af Yosemite, ligesom GM Candidate 1.0. For en uge siden udgav Apple den første OS X Yosemite GM Candidate, der blev bygget til udviklere, derefter udgav som 1, 0, sammen med en opdateret version af OS X Yosemite Public Beta.

OS X Yosemite forventes at debutere til offentligheden i de kommende uger, sandsynligvis sammen med Retina-display iMacs og en opdateret iPad den 16. oktober.