Fjern al musik fra iPhone, iPod touch, iPad

Hvis du vil slette al musik fra en iPhone, iPad eller iPod touch, kan du håndtere hele musikfjernelsesprocessen direkte på selve iOS-enheden, du behøver ikke synkronisere til iTunes eller gøre noget fancy. Vær advaret, men sletter hver enkelt sang og album fra Music-appen og fra enheden, så vær sikker på, at du vil gøre dette!

Så du vil helt sikkert fjerne al musik fra en iOS-enhed? Det er, hvad vi vil vise dig, hvordan du gør det, det er et par indstillinger dybt for at forhindre utilsigtet adgang og fjernelse af sange, men det er nemt at gøre i nogle få trin.

Sådan sletter du al musik fra iPhone / iPad / iPod

  1. Åbn appen "Indstillinger" og tryk på "General"
  2. Vælg "Brug" og vælg derefter "Administrer lager"
  3. Tryk på "Musik" for at vælge sangbiblioteket på iOS-enheden
  4. Stryg til venstre over "All Songs" og tryk derefter på den røde "Slet" -knap, når den bliver synlig

Det samlede lagerplads, der optages af musiksamlingen, vil blive opført sammen med "All Music" -mærket, så du ved, hvor meget plads der skal frigøres ved at fjerne alle sangene.

Hvis du starter Musik-appen, efter du har slettet alle sange fra iPhone eller iPad, vil du opdage en meddelelse om "Ingen indhold", der betyder, at enheden nu er helt tom for musik. Du kan stadig bruge iTunes Radio og Apple Music eller andre streamingtjenester selvfølgelig.

Bare husk, at der ikke går tilbage, hvis du vælger at gøre dette uden at genoptage iTunes eller downloade sange igen fra iTunes Store eller iCloud. Husk også, at hvis du har iTunes Automatiske dataoverførsler aktiveret på enheden, fortsætter eventuelle fremtidige musikdownloads på andre iOS-enheder til at kopiere til den liste, der engang er fjernet.

Fjernelse af al musik fra iPhone, iPad, iPod Touch i tidligere udgivelser af iOS

Bemærk, at i tidligere versioner af iOS finder du "Slet" i Indstillinger> Generelt> Brug> Musik som her, men du kan trykke på Minus-symbolet ved siden af ​​"All Music" og derefter trykke på "Slet" for at fjerne alt sange fra enheden.

Funktionen er ellers den samme, den ser bare lidt anderledes ud, men den fjerner hver eneste sang på iOS-enheden.

Husk, at hvis du ikke vil slette hver sang, kan du også vælge at slette sange på en iPhone, iPad eller iPod touch på en enkelt måde, bare ved at skubbe på en sang og trykke på "Slet".