Sådan finder du mistede elektroniske nøgler

Elektroniske bilnøgler, der først blev introduceret i 90'erne, er en praktisk måde at åbne din bildør eller bagagerum på kort afstand, hvilket sparer dig tid og besvær med at sætte en nøgle i en lås og dreje den, hvilket kan være ubehageligt i dårligt vejr. At miste dine elektroniske nøgler kan være en stressende oplevelse, da det forhindrer dig i at komme ind og køre din bil. Hvis du har mistet dine mistede elektroniske nøgler, er der flere ting, du kan prøve.

Trin 1

Gennemse det umiddelbare område efter dine nøgler, inklusive sofapuder, papirkurven, skufferne, køleskabet, din pung, skjorte og bukselommer, frakklommer og, hvis din bil er låst op, din bils tænding, sæder og gulvbræt.

Trin 2

Brug en sonisk nøglefindingsenhed, hvis du har en. Når du klikker på knappen "Find" på en af ​​disse enheder, reagerer din elektroniske nøgle ved at udsende en høj lyd og blinke et stærkt lys. Hvis din nøgle er i nærheden, gør lyden og lyset det meget lettere for dig at finde.

Gå tilbage til de trin, du tog, siden du sidst brugte dine bilnøgler, og fortsæt med at søge omhyggeligt og grundigt. Kontroller steder, hvor dine nøgler muligvis er faldet, efter at du har kørt ud af bilen, f.eks. Tagrenden eller i buskene nær din parkeringsplads, og steder, hvor du muligvis fraværende har efterladt dine nøgler, såsom dit skrivebord. Hvis du var hjemme hos en ven eller i en butik eller restaurant, skal du ringe til dem for at se, om du har efterladt dine nøgler hos dem.