Audio & Video Sync-software

Audio- og videosynkroniseringssoftware kan oprette et videoklip med et tilsvarende lydklip for at gøre de to sømløse og sammenhængende. Brug denne software til at synkronisere lyd og video, der er optaget fra forskellige kilder, eller til at rette små fejl i eksisterende video.

Brug

Når lyd og video begge er optaget på den samme enhed, er det ikke nødvendigt at synkronisere de to. Hvis de fanges på separate enheder, skal du stille dem op inden brug. Download, upload eller eksport af et videoklip vil også lejlighedsvis medføre tab af synkronisering, der skal rettes i software.

Teknik

I professionel videoproduktion sker synkronisering af lyd til video ved hjælp af en skifer eller klapper. Editoren stiller lyden af ​​skiferens lukning i lydfilen op med den tilsvarende videoramme. For at rette fejl i eksisterende video skal du bruge et lignende særpræg, som f.eks. En hård talt konsonant eller objektpåvirkning.

Muligheder

Ikke-lineær redigeringssoftware som Adobe Premiere, Final Cut, Windows Movie Maker og iMovie kan synkronisere lyd og video, da disse programmer tillader separat justering af lyd- og videoklip. Mindre programmer som AV-Sync og Audio Video Synchronizer giver også denne funktionalitet uden andre videoredigeringsfunktioner.