Sådan får du en øjeblikkelig genopladning og ubegrænset sol til "Planter vs. zombier"

Der er en zombie på din græsplæne, og dine planter har brug for al den magt, de kan få til at beskytte dig og dit hjem. Selvom det er muligt at arbejde rigtig hårdt og slå hvert niveau, er det meget lettere med øjeblikkelig genopladning og ubegrænset sol. Denne hurtige lille tutorial får dig til at dræbe de gående døde på rekordtid (selv dem med spyd!).

Start med at downloade Cheat Engine, som giver dig mulighed for at komme rundt om spillets parametre. Besøg CheatEngine.org, klik på “downloads”, vælg den nyeste version af Cheat Engine og installer den.

Start et nyt spil "Plants vs. Zombies", når Cheat Engine er installeret. Kontroller for at se, hvor meget sol du har, og skriv antallet (sandsynligvis 50) ned. Opbevar disse oplysninger i nærheden, da du snart har brug for dem.

Kør Cheat Engine ved at holde "Alt" -knappen nede og trykke på "Tab". På programskærmen skal du vælge "Process List" og derefter "Windows List" i pop op-vinduet. Vælg "Plants vs. Zombies" på listen, og indtast den mængde sol, du havde, da du startede spillet i feltet "value". Vælg "First Scan" eller "New Scan", afhængigt af hvilken version af Cheat Engine du har kører. Når scanningen er afsluttet, skal du vende tilbage til spillet, spille i cirka et minut og skrive ned antallet af soler. Gå tilbage til vinduet Cheat Engine, og indtast, som du gjorde før, det antal sol, du har i øjeblikket Feltet "Værdi" og vælg "Første scanning" eller "Ny scanning." Under "Adresse" og "Værdi" vil du se en linje med kode. Klik på den. Når den samme linje vises nederst i vinduet, skal du klikke på "Værdi" og indtaste 99999999 i feltet. Luk Cheat Engine og gem ændringer. Du har nu ubegrænset sol!

Åbn Cheat Engine igen ved at holde "Alt" nede og trykke på "Tab". Klik på computerikonet i øverste hjørne. I pop op-vinduet skal du rulle ned og vælge "popcapgame1.exe." Klik på "Memory View" og højreklik derefter på et vilkårligt nummer. Vælg "Gå til adresse" og skriv "0048728C" i feltet. Dobbeltklik på det fremhævede nummer. Skift det fra "tilføj dword ptr [edi + 24], 01" til "tilføj dword ptr [edi + 24], 200." Tryk på "OK" og afslut Cheat Engine, og gem, når du bliver bedt om det. Du har nu øjeblikkelig frøpåfyldning på "Plants vs. Zombies"!

Advarsler

Vær opmærksom på, at du ved at udføre ovenstående trin i det væsentlige hacker dit spils program, som kan påvirke spilydelsen og eventuelle garantier, du måtte have.