Sådan finder du et Ex Directory-telefonnummer

En ex-telefonbog eller et unoteret telefonnummer er et nummer, der ikke vises i telefonbogen. Dette skyldes normalt, at ejeren af ​​telefonnummeret har valgt ikke at blive vist i telefonbogen; de kan have været forpligtet til at betale et gebyr for at forblive anonyme. Hvis du vil kontakte en person, der har et ex-katalognummer, skal du bruge lidt detektivarbejde til at afdække telefonnummeret.

Trin 1

Brug en søgemaskine til at lede efter personens navn. Nogle gange finder et unoteret telefonnummer vej ind i et af online telefonbøgerne.

Trin 2

Indsaml oplysninger om den person, du prøver at finde et telefonnummer til. For eksempel deltog skoler, gadenavn, venner og slægtninge navne.

Trin 3

Kontakt personens venner og familie og bed dem om telefonnummeret.

Trin 4

Søg på sociale netværkssider som Facebook, MySpace eller klassekammerater efter personen (eller deres venner og familie).

Betal for en telefonnummer-søgetjeneste. Der er mange steder at vælge imellem, herunder People Finders og Intellius, der udfører en gratis søgning, men du bliver nødt til at betale for at få det faktiske nummer (som muligvis er et anført nummer). I Storbritannien kan du prøve telefonsøgning: de opkræver et gebyr på £ 4,99 og derover (pr. Juli 2010) for en enkelt søgning.