Sådan ændres navnet på en blog på Wordpress

Et blognavn hjælper med at definere bloggen; det giver brugerne en idé om, hvilken type indhold bloggen offentliggør. Wordpress er et gratis open source-program til open source, der giver brugerne mulighed for at vedligeholde blogs med egen vært på deres eget domæne eller hostede blogs på Wordpress.com-domænet. Brugere definerer et blognavn under Wordpress-installationsprocessen, men dette navn kan let ændres senere ved at få adgang til blogens indstillinger.

Trin 1

Få adgang til instrumentbrættet til din Wordpress-installation. Når du logger ind på din selvhostede Wordpress-installation, kommer du til din blogs Dashboard-side. For blogs på Wordpress.com skal du logge ind på Wordpress.com og navigere til den øverste menulinje. Klik på "Mine blogs", og find navnet på den blog, du vil ændre. Hold markøren over blognavnet, og klik derefter på indstillingen "Dashboard". Log ind på din selvhostede Wordpress-installation.

Trin 2

Naviger til "Indstillinger" i venstre bjælke på Dashboard-siden. Dette fører dig til siden Generelle indstillinger.

Trin 3

Indtast dit nye blognavn i tekstfeltet "Sitetitel". Klik på "Gem ændringer" for at gemme og anvende det nye blognavn.

Skift placeringen af ​​din Wordpress.com-blogadresse. Dette er et valgfrit trin og er ikke tilgængeligt for selvhostede blogs. Når du ændrer dit Wordpress.com-blognavn, kan du ændre placeringen af ​​din blog for at afspejle navneændringen. Fra Wordpress.com skal du navigere til topmenuen og klikke på "Mine blogs" og vælge indstillingerne "Administrer blogs". Naviger og hold markøren over navnet på den blog, du lige har omdøbt for at afsløre muligheden "Skift blogadresse". Dette fører dig til en side, hvor du kan definere din nye blogadresse. Du har også mulighed for enten at slette den gamle adresse eller lade den gamle adresse videresende til din nye blogadresse.