Sådan udskiftes en harddisk i et Dell-computertårn

Harddisken på dit Dell-computertårn er designet til at gemme programmer som computerens operativsystem, programmer og personlige indstillinger. Harddisken på din Dell-computer er fastgjort med et beslag placeret foran på tårnet lige bag dækpladen. Den holdes fast på beslaget med skruer og er ca. 2 inches høj og ca. 4 x 6 inches i størrelse. Du kan udskifte harddisken på dit Dell-computertårn selv på under en time.

Sådan udskiftes en harddisk i et Dell-computertårn

Trin 1

Download alle programmer eller filer, du vil gemme, på en anden lagerenhed som en CD eller ekstern harddisk. Husk at slette personlige oplysninger eller private filer, før du fjerner den gamle harddisk.

Trin 2

Sluk for tænd / sluk-knappen på dit Dell-computertårn, og lad CPU'en lukkes ned. Frakobl netledningen fra stikkontakten, og tag derefter ledningen ud af bagsiden af ​​CPU'en.

Trin 3

Løsn skruerne på bagsiden af ​​tårnet med en skruetrækker, så sagen kan åbnes. Drej dækslet til CPU-sagen åbent for at afsløre indersiden af ​​sagen.

Trin 4

Find den sølvfarvede, 2-ved-4-til-6-tommer metalharddisk i rammebeslaget øverst på sagen nær forsiden af ​​CPU'en, og find de hvide elektriske IDE-stik i plast, der er tilsluttet bagsiden af harddisken. Tag alle elektriske stik ud af bagsiden af ​​harddisken ved at trække dem lige ud.

Trin 5

Frakobl harddisken fra beslaget ved at fjerne skruerne i harddisken med en skruetrækker. Fjern harddisken fra CPU'en, og anbring den nye harddisk i beslaget, og fastgør den med skruer.

Trin 6

Sæt de elektriske IDE-stik i bagsiden af ​​din nye harddisk. Luk computertårnet, og fastgør det med skruer.

Sæt netledningen tilbage i computerens strømforsyning, og sæt den derefter i stikkontakten. Tænd din computer igen, og genindlæs dine filer.