Sådan finder du min Virgin Mobile Unlock Code (7 trin)

Hvis du købte din mobiltelefon via Virgin, blev den låst til det netværk. Dette betyder, at du ikke kan bruge din telefon med en anden mobiludbyder, før du får en oplåsningskode. Dette kan være meget ubelejligt, hvis du befinder dig i udlandet, da du bliver nødt til at betale høje roaminggebyrer for at bruge telefonen på din rejse.

Trin 1

Ring til din Virgin Mobile-kundeservicemedarbejder. Ring 1-888-322-1122, hvis du er i USA, eller besøg virksomhedens websted (se referencer). Bed dem om en oplåsningskode til din mobiltelefon. Hvis du har gennemført din servicekontrakt, kan de give dig den, selvom de ikke er forpligtet til at gøre det. Hvis de ikke gør det, kan du købe en kode.

Trin 2

Ring til * # 06 # på din telefon. Dette viser dit IMEI-nummer (international identifikation af mobilt udstyr). Dette er en 15-cifret kode, som telefonselskaber bruger til at identificere din telefon.

Trin 3

Kig efter en onlinebutik, der sælger oplåsningskoder, såsom UnlockToTalk og GSMLiberty.

Trin 4

Indtast dit IMEI-nummer på hjemmesiden. Vælg telefonens mærke og model fra rullemenuerne, og vælg derefter Virgin Mobile som din tjenesteudbyder. Indtast dine kreditkort- eller PayPal-oplysninger og en gyldig e-mail-adresse.

Trin 5

Hent oplåsningskoden fra din e-mail og skriv den ned.

Trin 6

Sluk din Virgin Mobile-telefon, og tag SIM-kortet (subscriber identity module) ud. Dette er det hvide rektangulære plastkort under telefonens batteri. Indsæt et SIM-kort fra et andet netværk, og tænd din telefon igen. Du får en besked, der anmoder om en oplåsningskode.

Indtast den kode, du har modtaget i e-mailen. Tryk på “OK”, så genstarter din telefon. Når det tændes igen, vil du se navnet på det nye netværk øverst på telefonens skærm.