Sådan indlæses sange fra en computer til en MP3-afspiller

Husk dagene med at bære de store bærbare cd-afspillere rundt og de sager, der bar alle dine dyrebare sange? Disse dage er væk. Der er ikke længere behov for at bære flere cd'er rundt for at få rækkevidden og den musikalske variation, som I alle sammen begærer fra tid til anden. For mange, der er nye i det digitale rige og ikke er så velbevandrede, som de gerne vil være, kan den indledende proces med at uploade musik til en MP3-afspiller virke lidt skræmmende, men når du først har fået processen, er overførslen ret hurtig og glat.

Tilslut din MP3-afspiller til computeren ved hjælp af USB-ledningen. Åbn Windows Media Player-programmet. Når du åbner programmet, genkendes din enhed via knappen "Synkroniser" på værktøjslinjen, der løber øverst på siden.

Klik på knappen "Synkroniser". Til højre vises en kolonne, der siger "synkroniseringsliste" øverst. Under synkroniseringslisten står der "Træk emner her for at oprette synkroniseringsliste."

Vælg de sange, du vil overføre, ved at klikke på sangen og bogstaveligt trække den over til listen til højre. (Dit bibliotek er placeret i den midterste del af skærmen, og dine afspilningslister og biblioteksfortegnelser er i en kolonne til venstre.) Når musen er over kolonnen, lyses teksten, og en lille boks med et plustegn vises . Når dette sker, skal du slippe museknappen. Den nye sang vises på synkroniseringslisten.

Klik på knappen "Start synkronisering" nær bunden af ​​kolonnen, når du er færdig med at trække over dine ønskede sange. Du føres til et andet skærmbillede, der har en liste over de sange, du vil tilføje. Computeren synkroniserer sangene til enheden.

Afbryd enheden, når synkroniseringen er afsluttet. Når synkroniseringen er gennemført, vender kolonnen til synkroniseringsenheden tilbage til højre på skærmen. Der vises en besked, der fortæller dig, at det er OK for dig at afbryde forbindelsen til din enhed. Når du tager stikket ud af enheden, skal MP3-afspilleren blinke en besked, der siger "Oprettelse (eller konfigurering) af bibliotek."

Tips

I modsætning til når du fjerner sange fra en MP3-afspiller, når du tilføjer sange, kan du ikke tilføje hele album på én gang.

Advarsler

Afbryd ikke MP3-afspilleren fra computeren, før du ser en meddelelse om, at det er OK at gøre det.