Instant Word Completion i Mac OS X med F5

I mange Mac OS X-apps kan du aktivere en kendte ordfuldførelsesfunktion ved at bruge et simpelt tastetryk. Dette er utroligt nyttigt til ordkald og for at sprede ordforrådet mens du skriver, og har så mange anvendelser. Det er ret kraftfuldt og nemt at bruge.


Sådan fungerer denne funktion til øjeblikkelig ordfinding på Mac, du kan selv prøve en app som Pages, TextEdit, Word osv., Som anbefales, så du kan opleve, hvordan det virker, og hvordan det reagerer på forskellige præfikser, der skrives .

Sådan bruges Instant Word Completion i Mac OS X

Begynd med at skrive et ord, og tryk derefter på F5-tasten eller Escape-tasten, når du har skrevet et brev eller et par stykker.

Denne enkle tastaturtryk opretter en stor menu med hvert ord, der starter med det bogstav præfiks, du indtastede, det ser ud som dette:

Word-færdiggørelse synes kun at fungere i Apple-udformede kakaoapps, så du vil kunne bruge funktionen i Safari, Pages, Keynote, TextEdit, iCal osv., Men i en browser som Chrome har du ikke held til udviklerne tredjeparts apps beslutter at understøtte funktionen.

Dette er virkelig nyttigt, når du prøver at huske at stave et ord, eller hvis du forsøger at tænke på ord, der starter med et bestemt præfiks eller brev (scrabble anyone?). Hvis du spekulerer på, hvor ordlisten kommer fra, er den bundet til din Mac OS X-ordbog, som også er let tilgængelig via en tastaturgenvej.

Jeg vidste, at du kunne gøre dette med Escape-nøglen, men jeg lærte lige om F5 at indkalde den samme komplette løsning. Tak for tip Ian!

Dette virker i alle versioner af OS X, og det er adskilt fra autokorrektur og andre ordafslutningsfunktioner i OS X.