Sådan fejlfindes pc-volumenproblemer

Volumenproblemer på computere opstår ofte af forskellige årsager. Fejlfinding af lydstyrke er dog et af de nemmeste problemer at foretage fejlfinding på, fordi der kun er et par ting, der normalt forårsager problemerne. Normalt er problemet ikke engang en fejl, men bare en justering, der skal foretages.

Trin 1

Test dine højttalere. Dette er den første ting, du skal kontrollere, om du ikke kan høre, at der kommer noget ud af din computer. Forsøg først at skrue op for lydstyrken, og sørg for, at du rent faktisk drejer lydstyrkeknappen og ikke en tone eller balance. Sørg for, at højttalerne er helt tilsluttet væggen og computeren. Test med et andet sæt højttalere eller hovedtelefoner, når du har gjort dette.

Trin 2

Kontroller computerens lydstyrkeniveau. På proceslinjen er der et lydstyrkeikon, der normalt ligner en lille højttaler. Klik på ikonet, og skru op for lydstyrken. Sørg for, at den ikke er slået fra. Dobbeltklik på ikonet åbner et panel med flere lydstyrkekontroller. Prøv at skrue op for lydstyrken på hver skyder. Gå til Kontrolpanel, og vælg "Lyde og lydenheder." Klik på højttalerlydstyrken under lydstyrkefanen, og skru om nødvendigt op for niveauet.

Trin 3

Skru op for applikationsvolumen. De fleste programmer, der bruger lyd, har en ekstra lydstyrkekontrol kun til det program. Find lydstyrkeknappen, og skru den op. Normalt er det placeret i nederste højre eller venstre hjørne på programmet, men det kan være nødvendigt at du søger efter det.

Fejlfinding af lydkortet. Download de nyeste drivere fra producenten af ​​dit lydkort. Gå til Kontrolpanel> System> Hardware> Enhedshåndtering. Klik på "Lyd-, video- og spilcontrollere." Klik på dit lydkort, vælg driverfanen, og klik derefter på "Opdater driver." Peg på filen, hvor du gemte de nyeste drivere fra hjemmesiden. Genstart derefter din computer efter dette. Hvis dette ikke løser dit problem, skal du prøve at placere lydkortet på din computer igen.