Genindlæs Mac OS X Lion fra App Store

Har du brug for at geninstallere Mac OS X Lion fra Mac App Store? Hvis du planlægger at lave et installationsdrev, men du allerede har opgraderet til Lion, skal du geninstallere installationsprogrammet, så du kan hente DMG-filen. Dette er den sikre brand måde at gøre det, kort sagt, holde valgmuligheden for alt :

  • Åbn Mac App Store
  • Hold valgknappen og klik på "Køb"
  • Mulighed - klik på "OS X Lion" fra listen over købte apps
  • "Installeret" skal nu sige "Installer", som giver dig mulighed for at geninstallere OS X Lion, ellers kan du Option-klik igen på "Install" -knappen for at starte geninstallation af OS X Lion, vist på skærmbilledet ovenfor

Nogle brugere har problemer med denne metode, og i stedet kan de forsøge at holde Option, mens de lancerer App Store, ud over at når du klikker på den gråtonede installatør ved siden af ​​OS X Lion, så du kan downloade igen. Mulighed for at klikke på OS X Lion fra Køb, og så har "Install" -knappen fra OS X Lion App Store siden ikke mislykkedes os, men der ser ud til at være modstridende rapporter.

Hvis du allerede har købt Lion, bør du ikke blive opkrævet to gange for yderligere downloads af Lion. Hvis du allerede kører OS X Lion, og du gør dette, får du en pop op-advarsel, der siger "En nyere version af denne app er allerede installeret på denne computer", men du kan klikke igen og hente alligevel.

Dette er det samme trick du bruger til at installere Lion final over GM build (de er det samme bygge nummer, medmindre du har en 2011 MacBook Air eller Mini), og virkelig det primære formål med dette er, så du kan lave en Lion installeringsdrev eller brug det nyligt tilgængelige Easy Lion Disk Maker-værktøj. Vi burde nok have bogført dette meget tidligere for at rydde op for potentiel forvirring, men bedre sent end aldrig rigtigt?

Takket være vores kommentarer til påmindelsen

Opdatering: Vejledningen er blevet afklaret for forhåbentlig at afhjælpe nogle af de forvirring, nogle få kommentatorer har haft. Dette tip er blevet bekræftet flere gange på forskellige Mac'er med både OS X Lion og Snow Leopard. Her er et skærmbillede af OS X Lion, der genoverføres fra App Store i Mac OS X Lion:

Det betyder med andre ord, vi lover! Mulighed-klik på Install-knappen!