Sådan pakkes en etiket på en cylinder i Adobe Illustrator eller Photoshop

Photoshop CS3 til CS5-software giver dig mulighed for at tage et etiketbillede og omforme det til en cylinderform. Hvis du vil pakke en etiket på et cylinderobjekt, såsom et vandflaskebillede, er den bedste software, der skal bruges, Photoshop CS3 til CS5 udvidet version. Imidlertid har Photoshop CS5 en ny funktion kaldet Puppet Warp Tool til at få dit billede til at fungere som en "marionet" for at justere dit billede, som du vil have det, og arbejder med at justere etiketter på objekter.

Start Photoshop CS5. Gå til "File" og derefter "New" for at åbne et nyt dokument. Klik på "3D" øverst på skærmen, og rul ned til "Ny form fra lag", og klik derefter på "Cylinder". Under boksen "Lag" skal du åbne et nyt lag ved at klikke på det lille ikon, der ligner et foldet stykke papir, eller gå til "Lag" øverst på skærmen, "Ny" og derefter "Lag". Sørg for, at det nye lag er fremhævet under feltet "Lag".

Gå til "3D" øverst på skærmen, gå derefter til "Ny form fra lag" og derefter "Cylinder". Objektet vises. Gå til "File" og klik derefter på "Open" for at åbne det billede, du vil pakke rundt om cylinderen og lægge det på sit eget lag. Træk laget med billedet over laget med cylinderen i feltet "Lag". Billedet åbnes muligvis i et andet vindue. Brug i så fald trækværktøjet til at trække det ind i det andet vindue med cylinderen, og det skal vises med et nyt lag over cylinderens lag.

Klik på laget med billedet. Gå til "Filter", rul ned til "Forvræng" og klik derefter på "Kugleformet". Et vindue vises. Skift tilstand til "Kun vandret" og procentdelen til 100. Klik på "OK". Tryk på "Ctrl + T" for "Free-Transform", og træk derefter i hver side, indtil den matcher størrelsen på cylinderformen. Rul ned under fanen "Rediger", og klik på "Warp". Du skal se et gitter på objektet. Brug rullelisten til "Wrap" øverst på skærmen for at vælge "Arch Lower" for at få mere perspektiv.

Skift det øverste lag til "Multiply" -tilstand for at få et mere realistisk udseende til at blande sig i cylinderformen, da det deler de samme højdepunkter og skygger af cylinderen. Gå til "File" og klik på "Open" for at åbne et nyt objekt. Anbring etiketten, som du formede til en cylinderform, på det nye objekt, du lige har åbnet. For at gøre dette skal du bruge "Trækværktøj" til at trække billedet oven på det nye objekt, du lige har åbnet.

Gå til "Rediger" og klik på "Puppet Wrap Tool" for at justere etiketten oven på det nye objekt. Sørg for, at laget med det billede, du lige har trukket til objektet, er fremhævet under feltet "Lag". Fastgør bestemte områder for at holde dem på plads ved at klikke med musen for at placere stifterne på plads. Hvis du vil omforme, skal du klikke på nålen for at gøre den aktiv til at justere billedet igen. Gem dit projekt under "File", og du er færdig.