IOS 8.4 Offentlig Beta 1 & IOS 8.4 Beta 2 Udgivet til Testing

Apple har udgivet den første offentlige beta-version af iOS 8.4 til dem, der er registreret til at deltage i iOS Public Beta-programmet. Derudover er den samme bygning af 12H4086d blevet frigivet til registrerede udviklere mærket som iOS 8.4 beta 2.


Offentlige beta-brugere og registrerede udviklere kan finde iOS 8.4-beta-downloadet tilgængelig via mekanismen Software Update på deres iPhone, iPad eller iPod touch. Registrerede udviklere kan også downloade iPSW direkte fra iOS dev center-webstedet.

iOS 8.4 vil helt sikkert omfatte fejlrettelser og stabilitetsforbedringer, men de mest bemærkelsesværdige ændringer hidtil vedrører Music-appen, som er blevet omdesignet. Brugere, der er interesseret i at lære mere om de specifikke ændringer, der er set indtil videre i iOS 8.4 beta 2, kan besøge 9to5mac til skærmbilleder og yderligere specifikationer.

Separat er Xcode 6.4 beta 2 også tilgængelig for udviklere at downloade, og Mac-brugere i udvikleren og de offentlige beta-programmer finder en ny build af OS X 10.10.4 til rådighed.

Endelig er der, bortset fra beta-fokuset i dagens opdateringer, en separat Apple TV-opdatering ankommet, som omfatter tilføjelsen af ​​en NBC Sports-kanal.