Sådan fjernes undertekster fra en film

Elementer, du har brug for

  • DVD afspiller

  • Fjernbetjening til DVD-afspiller

Mens der er behov for undertekster, når man ser en fremmedsprogsfilm, kan de også være et irriterende aspekt af hjemmefilmsafspilning. Du trykker på "Afspil" for at se en film, og undertekster dukker op, når tegnene i filmen begynder at tale. Uanset om det er på engelsk eller et andet sprog, kan unødvendige undertekster vise sig distraherende, da du ofte ender med at læse underteksterne i stedet for at se filmen. Undgå dette ved at lære at slå undertekster fra på dine DVD-film.

Sæt filmen i din DVD-afspiller, og vent, indtil skærmbilledet "Hovedmenu" vises. Brug din DVD-afspiller fjernbetjening til at navigere på skærmen og tryk på ikonet "Sprog" i menuen.

Rul ned i menuen Sprog, indtil du trykker på "Undertekster". Brug fjernbetjeningen til at trykke på "Fra" eller "Undertekster fra."

Gå tilbage til hovedmenuen med fjernbetjeningen ved at trykke på ikonet for hovedmenuen på skærmen Sprog. Se filmen eller DVD-ekstra, hvis det ønskes.

Tips

Afsnittet "Sprog" giver dig også mulighed for at se filmen på et andet sprog, hvis det ønskes, hvilket kan være nyttigt, hvis du prøver at lære et bestemt sprog.