Sådan tilføjes midler til My Boost Mobile

Boost Mobile, der drives af Sprint / Nextel Wireless, tilbyder sine kunder en række mobiltelefoner og opkaldsplaner uden den langsigtede forpligtelse af en en- eller to-årig kontrakt. Kunder kan sms, tale, e-mail, onlinemeddelelser og surfe på nettet mod et fast månedligt gebyr. Hvis du har brug for at tilføje penge til din eksisterende Boost Mobile-konto, er der nogle få betalingsmuligheder til rådighed ved hjælp af Internettet og din trådløse telefon.

Trin 1

Besøg en Re-Boost-detailbutik. Du kan tilføje penge til din Boost Mobile-konto hos enhver autoriseret forhandler. Gå til Boost Mobile's officielle hjemmeside for at se en liste over butikker i nærheden af ​​dit område. Indtast din femcifrede postnummer i søgefeltet under "Betal personligt", og klik på "Gå". En liste over butikker vises, herunder kontaktoplysninger og et kort til placeringen.

Trin 2

Foretag betalingen i registret, så tilføjes midlerne øjeblikkeligt til din konto. Den anden mulighed er at købe et Boost Mobile airtime-kort. Når du har fået et Boost-genopfyldningskort, skal du logge ind på din online-konto ved hjælp af dit 10-cifrede mobilnummer og firecifrede PIN-kode. Indtast den 14-cifrede PIN-kode for at tilføje pengene til din konto ved hjælp af fanen "Tilføj penge".

Trin 3

Tilmeld dig Auto Re-Boost. Boost mobile tilbyder månedlige automatiske træk fra et kredit- eller betalingskort. For at bruge denne service skal du logge på hjemmesiden og klikke på "Min konto." Klik på "Tilføj penge", og vælg linket "Klik her for at tilmelde din standardbetalingsmetode". Følg instruktionerne på skærmen, og læs webstedets vilkår og betingelser før tilmelding. Hvis det er første gang du bruger denne service, skal du følge instruktionerne på skærmen for at gennemføre registreringsprocessen.

Brug dit betalingskort eller kreditkort til at foretage en engangsbetaling. Få adgang til denne service via Boost Mobile's websted eller fra din trådløse telefon ved at ringe til #ADD (# 233). For begge tjenester skal du indtaste dit debet- eller kreditkortnummer, når du bliver bedt om det. Følg eller lyt til instruktionerne på skærmen eller den automatiske ledsager for at kunne foretage en betaling. Du kan også tilmelde dig tilbagevendende betalinger, mens du bruger engangsbetalingsmuligheden.