Skift iPhone eller iPad Skærm til sort / hvid med gråtonetilstand

De nyeste versioner af iOS understøtter en valgfri visningstilstand, der gør alt vist på skærmen på en iPhone eller iPad til sort / hvid. Kaldet gråtonetilstand er indstillingen hovedsagelig beregnet som en tilgængelighed, men den har også andre anvendelser end det.

Denne vejledning viser dig, hvordan du skifter din iPhone eller iPad-skærm i gråtonetilstand og fjerner al farve fra skærmen.

Sådan tænder du gråtones farvetilstand i iOS

  1. Åbn indstillinger-appen i iOS
  2. Gå til "General" og derefter efterfulgt af "Accessibility"
  3. Under "VISION" sektionen skal du finde "Gråskala" og skifte omskifteren til ON-positionen

Farveændringen i gråtonetilstand er øjeblikkelig, og al mætning fjernes, og den synlige skærm ændres til gråtoner i, hvad der dybest set er sort / hvid.

Hvis du bruger gråtonetilstand til visionsformål, er det nok en god idé at aktivere fed skrift, mørkere farver og tænd / sluk-knap også, hvilket gør tingene lettere at fortolke på en visning af enhver iPhone eller iPad .

Toggle Gråskala på vil øjeblikkeligt skifte skærm og alt på skærmen til sort / hvid, men det har ingen indflydelse på faktiske billeder på enheden eller endda screenshots. Hvis du f.eks. Har gråtonetilstand, men tager et billede med kameraet, vises billedet i farve som det normalt ville, i hvert fald indtil billedet er manuelt konverteret til sort / hvid. Det samme gælder for skærmbilleder og videoer taget med iPhone eller iPad i gråtonetilstand.

Grayscale-tilstand er sandsynligvis beregnet til brugere, der har visse synsvanskeligheder eller er colorblind, hvor skærmens farveelementer kan se ud eller være udfordrende at fortolke. Derudover kan gråtonetilstanden fungere på samme måde som invert farver-tricket som en alternativ visningstilstand til brug i et mørkt eller svagt oplyst område eller at tone ned farve eller mætning på en app eller webside, hvor det bliver påtrængende. Det kan også gøre det til et interessant alternativt udseende, hvis du bare keder dig til at se farver, eller hvis du har lyst til at yanks someone's chain, en relativt harmløs prank på en intetanende bruger.

For dem, der er nysgerrige, indeholder Mac OS X den samme indstilling for Mac'er, at de skal køre i gråtonetilstand som en del af indstillingerne for indstillinger for tilgængelighed.

Gråskala-tilstand til iOS fungerer på alle iPhone, iPad eller iPod touch, der endog er vagt moderne, så længe du har en noget ny version af systemsoftwaren.