Sådan konverteres lyd og video til MIDI

MIDI (Musical Instrument Digital Interface) er en standard for kode, der bruges til at overføre digitale signaler direkte til lyd eller video. Dette adskiller sig fra analog eller digital optagelse i den forstand, at der ikke afspilles nogen faktiske toner, men snarere signaler, der transmitteres og omdannes til forskellige lyde. En væsentlig fordel ved MIDI-optagelser er, at de optager langt mindre plads end MP3'er, MPEG'er eller andre lyd- og videoformater. Konvertering af din lyd- og videolyd til MIDI giver dig mulighed for at gemme langt flere filer på en disk eller din computers harddisk.

Konvertering af video til MP3

Få en video-til-MP3-konverter. Du kan downloade prøveversionen af ​​Absolute Video to Audio-konverteren fra afsnittet Ressourcer nedenfor, eller du kan prøve et gratis program som Free Audio Editor eller online-siden Media Converter.

Åbn dit konverteringsprogram. Vælg den fil eller mappe, hvor din konverterede lyd skal gemmes. Dette gøres ved at vælge ikonet "Output Path".

Find den videofil, som du vil udtrække lyden fra, ved at klikke på knappen "Tilføj fil", "Importer fra video" eller blot klikke på "Gennemse".

Dobbeltklik på den videofil, du vil tilføje efter browsing. Indstil din outputsti til MP3 og klik på "Konverter" for at udtrække lyden til din video og konvertere den. Hvis du bruger Free Video Editor, skal du først uploade din video og derefter klikke på "Konverter filer". På den næste skærm skal du vælge MP3 som filens outputkonverteringsformat. Gem de konverterede filer på din computers skrivebord for nem adgang senere.

Konvertering af dine MP3'er til MIDI

Få en MP3 til MIDI-konverter fra et websted som f.eks. Mp3towav.org. Nogle af disse konvertere er helt gratis, nogle af dem skal du betale for, men alle har gratis prøveversioner til rådighed.

Kør din MP3 til MIDI-konverter efter download og installation. Vælg "Tilføj ny fil" eller "Gennemse" for at finde den lydfil, du vil konvertere. Se på din computers skrivebord, hvis du er klar til at konvertere din udpakkede videos MP3-fil til en MIDI-fil.

Vælg "MIDI" som dit outputformat, og klik på "Konverter", når du er klar til at ændre din MP3 til en MIDI-fil. Vær opmærksom på den mappe, hvor dine MIDI-filer opbevares, så du nemt kan finde dem senere.