Sådan geninstalleres Photoshop

Adobe Photoshop er længe betragtet som den førende software til fotoredigering og manipulation og er et kraftigt stykke software. Som med ethvert computerprogram kan der forekomme fejl fra tid til anden, og nogle gange er den eneste måde at rette gentagne fejl på at fjerne og geninstallere softwaren.

Afinstaller den aktuelle version af Photoshop

Klik på "Start", klik derefter på "Kontrolpanel", og klik derefter på "Tilføj / fjern programmer" (eller "Installerede programmer" i Windows Vista, "Programmer" i Windows 7). Rul gennem listen over programmer, og vælg "Adobe Photoshop", og klik derefter på "Afinstaller" ud for programmets navn. Følg vejledningen på skærmen.

Slet applikationsdata

Du ønsker muligvis også at fjerne applikationsdata fra mappen "Dokumenter og indstillinger", så dine gemte indstillinger ikke gendannes, når du geninstallerer programmet (i tilfælde af at en af ​​disse indstillinger kan forårsage programfejlen, anbefales dette trin ). Brug Windows Stifinder ("Start" og derefter "Windows Stifinder") til at gå til Dokumenter og indstillinger [brugernavn] \ Application Data \ Adobe og slet mappen "Photoshop".

Geninstaller Photoshop

Find din Adobe Photoshop installations-cd-rom, og indsæt den i din computer. Sørg for at have produktnøglen praktisk (den skal inkluderes i kassen, som Photoshop kom i) til installationen. Følg vejledningen på skærmen for at få Photoshop til at køre igen.