Hvorfor fungerer min pauseskærm ikke?

En pauseskærm, der aldrig vises, kan deaktiveres, eller den kan muligvis ikke indstilles til at blive vist før efter mange timers inaktivitet. Du kan ændre disse indstillinger for at få din pauseskærm til at vises i Windows.

Aktivér pauseskærmen

Hvis en pauseskærm ikke er valgt, vises den aldrig. Klik på knappen "Start" nederst til venstre på skærmen, og klik på "Kontrolpanel". Indtast "pauseskærm" i søgefeltet. Vælg "Slå pauseskærm til eller fra." Dialogboksen "Screen Saver Settings" vises. Hvis rullemenuen "Pauseskærm" er indstillet til "Ingen", skal du vælge en pauseskærm for at aktivere den. Klik på rullemenuen "Pauseskærm", og vælg den ønskede pauseskærm. Klik på "OK".

Skift indstillingen "Vent"

Åbn dialogen "Screen Saver Settings", som du gjorde i afsnit 1. Kontroller indstillingen "Vent", der er angivet her. Indtast det antal minutter, der er nødvendigt for at pauseskærmen vises. Indtast "1" i indstillingen "Vent", og klik på "OK". Forlad computeren i et par minutter, og se om pauseskærmen vises. Hvis det sker, skal du åbne dialogboksen "Screen Saver Settings" igen og indtaste det ønskede antal minutter, før pauseskærmen vises. Klik på "OK".

Test andre pauseskærme

Vælg en anden pauseskærm i rullemenuen "pauseskærm" i dialogboksen "Indstillinger for pauseskærm", og klik på "OK". Hvis pauseskærmen vises, er problemet med den originale pauseskærm. Sørg for, at du kan stole på kilder, der tilbyder pauseskærmoverførsler, da de undertiden kan indeholde spyware eller sænke din computer.