Sådan søger du efter et navn til et cellenummer

Måske har der været en krumtap på dig, eller måske har du brug for at returnere en mistet mobiltelefon. Uanset hvad der er, hvis du har en persons mobiltelefonnummer, er der måder at spore ham på. I de fleste tilfælde vil du være i stand til at få et navn og en adresse, og du behøver ikke være Sherlock Holmes for at gøre det.

Trin 1

Find en omvendt telefonopslagssøgning. Der er flere, du kan overveje, herunder PeopleEngine.ws, Best People Search og Phone Detective. Enhver af disse giver dig mulighed for at finde navnet forbundet med mobiltelefonnummeret.

Trin 2

Prøv PeopleEngine.ws. Dette er en personsøgemaskine, der kombinerer søgning efter en person via telefon, e-mail og socialsikringsnummer med kriminel baggrundskontrol i en søgbar database. Du kan få nogle gratis oplysninger, f.eks. Den by, hvor telefonen er registreret, men for at få flere detaljer som navn, adresse og telefonselskab skal du betale et gebyr. Fra 2010 koster dette normalt mellem $ 9,95 og $ 29,95, afhængigt af hvad du har brug for. Hvis webstedet ikke kan give dig resultater, er der intet gebyr.

Trin 3

Prøv Best People Search (BestPeopleSearch.com). Dette websted giver dig flere muligheder for at foretage søgninger. Du kan selv foretage en søgning, eller du kan ansætte en personlig efterforsker, der vil udføre arbejdet for dig. Alt hvad du skal gøre er at give Best People Search et mobiltelefonnummer. Fordelen med dette websted er, at det også kan søge efter internationale mobiltelefonnumre. Fra og med 2010 koster denne service $ 250, selvom $ 210 refunderes, hvis Best People Search ikke kan finde noget. De uassisterede søgninger koster $ 14,95.

Prøv telefondetektiv (reversephonedetective.com). Du indtaster telefonnummeret og klikker på søg, og øjeblikke senere fortæller det dig, om der er oplysninger om den pågældende telefon. Dette websted har kun oplysninger om amerikanske telefoner, og fra 2010 er gebyrerne mellem $ 14,95 og $ 29,95.