Sådan tilføjes sorte bjælker øverst og nederst på en widescreen-video, når du konverterer

Normalt indikerer sorte bjælker øverst og nederst på en video, at skærmen ikke er i formatet i den rigtige størrelse, der passer til videoen. Skærmen fylder skærmbredden, og det sorte område er, hvor der ikke er noget videosignal. Du kan konvertere videoer for at udfylde dette rum, men processen forvrænger hele billedet. Hvis du holder et bredformatsvideoformat det samme, passer de sorte bjælker, når det vises på en standardskærm. Men hvis du vil tilføje bjælkerne, så de vises selv på brede skærme, kan du gøre det ved at konvertere videoformatet.

Trin 1

Åbn et videoredigeringsprogram som Adobe Premier, Pinnacle eller Vegas Pro. Disse programmer er i stand til effektiv redigering, men tjener også formålet med at konvertere video.

Trin 2

Gå til menuen "File", og find din videofil, og importer den til programmet. Vælg hele videoen på videotidslinjen.

Klik på "Gem", "Gem som" eller "Eksporter". Vælg et output som f.eks. DV widescreen. Dette gemmer din video i et format, der har bjælkerne i bunden og toppen. Nogle programmer som Premiere har en fane til at klikke med navnet "Output", så du kan se, hvordan den gemte video ser ud. Klik på "Gem" eller "Eksporter", og den konverterer enten filen eller åbner et andet program, der konverterer den.