Fødselsdagsspil til fem til otte-årige piger

Mange unge piger elsker at spille spil på en fødselsdagsfest. Hvis du planlægger fødselsdagsspil til piger i alderen 5 til 8, skal du bruge din fantasi til at skabe et par spil, som pigerne vil nyde. Spil skaber sociale bånd mellem pigerne og giver alle piger, der ikke kender hinanden, en chance for at få nye venner. Lokk pigerne til at deltage i spilene ved at uddele små præmier til spilvinderne.

Ballonhandlinger

Spil et isbryder spil for at få festen i gang og give pigerne en chance for at løsne sig ved at opføre sig fjollet. Skriv adskillige sjove handlinger på små papirstykker, og indsæt en slip i en oppustet ballon. Nogle eksempler på handlinger inkluderer cluck som en kylling, syng et vers fra din yndlingssang, hop som en kanin og prøv at stå på dit hoved. Lad pigerne sidde i en cirkel og placere ballonerne i midten af ​​cirklen. Lav nok balloner til hver til at poppe mindst to. Pigerne vil gå rundt i cirklen og pope en ballon ad gangen. -

Ballerina konkurrence

Da mange piger elsker at danse, spille musik og få dem til at foregive at være ballerinaer. Fortæl pigerne, at de skal have en ballerinakonkurrence. Pigerne skal opføre sig som ballerinaer ved at stå på deres tæer. Bed dem om at tage deres sko og sokker af, inden du starter spillet. Pigen, der kan stå på tæerne længst, vinder en præmie.

Wicked Queen Tag

Vælg en pige for at være den "onde dronning" og lad alle de andre piger være prinsesser. Giv hver prinsesse et lille glitterrør. Brug reb til at sætte grænser, så pigerne ved, hvor langt de kan løbe. Når den "onde dronning" siger "Kør", skal pigerne løbe væk fra hende. Hvis den "onde dronning" mærker en spiller, skal spilleren fryse; hun kan ikke bevæge sig, før en anden prinsesse løber forbi og drysser glitter på hende. Giv hver pige en chance for at være den "onde dronning."

Pulver Candy Stick Relæ

Opdel pigerne i to hold, og få hvert hold i en enkelt fillinje. Giv hver pige en plastikske. Anbring en lille skål i slutningen af ​​hver holdlinje, og giv de første spillere i køen en pose nikkelsticks (eller pulverformede fyldte pinde). Når du siger "Race", skal den første pige i køen hælde pulver candy i skeen af ​​den anden spiller i køen. Pigerne skal føre pulver candy ned ad linjen, og den sidste pige skal hælde det i holdets skål. Pigerne fortsætter med at overføre så meget pulver slik som de kan ned ad hver holdlinje. Efter fem minutter vinder holdet med mest pulver candy i deres skål spillet.