Sådan fuldføres din computer fuldstændigt igen

Mens det meste af tiden vil være i stand til at gendanne fra computerfejl med blot et par trin, er der tidspunkter, hvor du bliver nødt til at foretage din computer helt igen og bringe den tilbage til den tilstand, den var i, da den første gang forlod fabrikken. Hvis operativsystemfilerne bliver korrupte, kan det være den eneste løsning at gendanne din computer til fabriksstandarden. Det samme kan være tilfældet, hvis din computer bliver offer for en boot-sektor-virus eller anden grim infektion. Derfor er det vigtigt for enhver computerejer at vide, hvordan han gendanner sin computer.

Trin 1

Find den gendannelses-cd, der fulgte med din computer. Hvis du ikke har gendannelses-cd'en, skal du kontakte computerproducenten for at bestille en erstatning. Sørg også for, at du har operativsystem-cd'en, der fulgte med computeren. Operativsystem-cd'en skulle have været sendt som en del af gendannelses-cd-pakken.

Trin 2

Sikkerhedskopier alle brugerfiler, du har brug for at gemme, ved hjælp af enten et tommelfinger-drev, en ekstern harddisk eller en ekstern sikkerhedskopieringstjeneste. Gendannelsesprocessen sletter alle dine brugerfiler.

Trin 3

Indsæt gendannelses-cd'en i din computers cd- eller dvd-drev, og genstart derefter computeren. Din pc starter fra gendannelses-cd'en og starter gendannelsesprocessen.

Log på din computer, når gendannelsesprocessen er afsluttet, og gå straks til Windows Update-webstedet. Download alle gældende programrettelser og opdateringer til dit operativsystem for at sikre, at din computer er beskyttet.