iPhone 4S findes ikke, bare Apple-test iPhone 5 i iPhone 4-kabinet?

Hvis du har været forvirret af hele iPhone 4S vs iPhone 5 ting, kan vi endelig få svar. I modsætning til rapporter, der antyder andet, hævder ThisIsMyNext at "iPhone 4S" ikke findes som et særskilt produkt overhovedet. Det er simpelthen Apple, der forkæler de nyeste iPhone 5-komponenter i den ældre iPhone 4-kabinet.

Foreslå forklædning er at smide enhver lækage af, hvad den næste gen iPhone vil se ud, ThisIsMyNext forklarer yderligere:

Simpelthen sagt, da iPhone 5-komponenterne er bygget til en mindre og lettere enhed, kan de nemt passe ind i et kabinet, der i alle henseender ser ud til at være identisk med en iPhone 4 ... og det er netop, hvad Apple har lavet. Vores kilder fortæller os, at selskabet har testet de nye komponenter i gamle iPhone-tilfælde af indlysende årsager. Nogle af de rapporter, vi har hørt om en større skærm til det gamle design, ville også være fornuftigt, da en lille tweak af størrelsen (f.eks. Til en 3, 7-tommers skærm) ville være næppe synlig for øjet, men tydeligvis i intern komponentdesign. Så hvis du har spekuleret på, hvorfor rygterne om iPhone 4S steg til en sådan din, nu ved du det.

De anfører også, at Apple's "højeste niveauer" er klar til at bevæge sig ud over iPhone 4-design og slippe noget helt nyt ud.

Disguising prototype iPhones er helt sikkert fornuftigt, og det kan forklare, hvorfor det påståede China Mobile iPhone 5 lækagebillede ser ud som en iPhone 4. Ikke desto mindre er det ikke muligt at tage imod de tilbagevendende rygter om en billigere iPhone rettet mod det forudbetalte marked . Måske vil iPhone 4 tage plads til iPhone 3GS som den billigste iPhone-tilbud? Det ville være en imponerende oplevelse i betragtning af de høje kvalitet og dyre dele, der findes i iPhone 4, men Apples enorme købekraft kunne få det til at ske.

Vi vil sandsynligvis have et svar på alle disse spørgsmål i slutningen af ​​september.