DIY TV Yagi-antenne

Alle er opmærksomme på formålet med en tv-antenne. Men meget få mennesker ved, at oprettelse af en antenne derhjemme er en ret simpel proces, hvis du har nogle grundlæggende færdigheder. Dette er også tilfældet med dyre Yagi-antenner, som blev udviklet tilbage i 1920'erne. Modellen giver brugerne stor retningsretning og mulighed for at modtage signaler over en meget lang afstand.

Trin 1

Brug en blyant til at tegne en helt lige linje på et stykke træ. Din linje skal være designet til at løbe i fuld længde og være omhyggeligt centreret.

Trin 2

Marker midterlinjen i en afstand på ca. 5 cm fra enden af ​​træstykket, og mærk det som det første mærke. Du skal gøre dette, fordi dette repræsenterer det udgangspunkt, du har brug for til de næste trin.

Trin 3

Brug Yagi-software (ressource 1) til at finde det bedste design til din antenne og for at give dig de korrekte dimensioner på din Yagi-antenne. Designet varierer afhængigt af, hvad du prøver at gøre med det, og hvor du befinder dig geografisk.

Trin 4

Mål og marker den påkrævede afstand fra det drevne element til centrum af linjen startende ved punktet "1". Sørg for at markere direktørelementerne fra største til mindste.

Trin 5

Brug hvert af de mærker, du oprettede, som stedet til boring af et hul. Det er meget vigtigt at bore lige og sørge for, at den anden side af træet altid er centreret.

Trin 6

Brug trådskærere til at skære kobbertrådstykker. Du skal klippe dem længere, end hvad du normalt har brug for, fordi der altid kan være små målefejl. Tryk hvert stykke kobbertråd gennem hullet ved hjælp af de etiketter, du har oprettet. Nummer 1 vil blive brugt til reflektoren, 2 til det drevne element, og på etiketterne nummereret fra 3 vil der være instruktørerne.

Trin 7

Centrer ledningen, der bruges til antennens dipol (etiket 2). Brug en tang til at skære den i form af en papirclips. Gentag processen med alle de andre ledningsender, og sørg for, at der holdes en afstand på 5 mm mellem hvert par ledninger.

Fastgør antennestikket eller balun.