Sådan installeres en Brother MFC-scanner

Inden du kan bruge scanneren i din Brother MFC-multifunktionsenhed, skal du installere den. Når du har tilsluttet enheden til din computer, er installationen i det væsentlige en automatiseret proces, hvor det meste af arbejdet udføres bag kulisserne af din computer. Hvis du har problemer, kan du prøve et par hurtige fejlfindingsprocedurer for at afhjælpe dem.

Installer enhed

For at begynde at installere din Brother MFC-enhed skal du slutte strømkablet til en stikkontakt og derefter slutte USB-kablet til din computer. Tænd MFC-enheden, og vent på, at computeren finder den. Når din computer genkender enheden, begynder den automatisk at installere de nødvendige drivere. En installationsguide vises på din skærm for at guide dig gennem processen. Du skal muligvis oprette forbindelse til internettet for at downloade driverne.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med at downloade driverne, skal du kontrollere, at du har forbindelse til internettet. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du markere afkrydsningsfeltet, hvor din MFC-enhed blev pakket til en CD eller USB-nøgle, der indeholder driverne. Indsæt denne CD, eller hold dig fast i din computer, og følg vejledningen for at installere driverne.

Afhængigt af din MFC-model skal du muligvis indsætte printertonerpatroner, før du kan installere enheden. Se dokumentationen, der fulgte med MFC-enheden, for at få flere oplysninger.