Sådan konverteres en S-videotilslutning til en HDMI-forbindelse

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -forbindelser har højere dataoverførselshastigheder end forbindelser såsom S-video (Separat video). At køre en HDMI-forbindelse fra en S-Video-port forbedrer klarheden og billedhastigheden (mængden af ​​billedrammer pr. Sekund i en video), især hvis den video, der overføres, er over 720p-videokvaliteten, hvilket repræsenterer den mindste kvalitetsvurdering for HDMI. Alt hvad du behøver for at konvertere en S-Video-forbindelse til en HDMI-forbindelse er en simpel konverter. Omformere bruges i vid udstrækning til at forbinde computere, DVD-afspillere eller gamle satellit-tv-forbindelser (S-Video) til HDTV (TV, der bruger HDMI).

Køb en S-Video til HDMI-konverter, der understøtter opløsningen på den HD-skærm, du opretter forbindelse til (Se link i afsnittet Ressourcer for et billede af en sådan enhed). Hvis du f.eks. Har et tv med 1080i-videokvalitet, skal du købe en S-Video til HDMI-konverter, der er klassificeret til 1080i-kvalitet. Brug af en S-Video til HDMI-konverter, der er klassificeret under HD-skærmens videokvalitet, får dig til at miste noget af videokvaliteten.

Tag S-Video-kablet fra enheden, der har S-Video-porten, og tilslut det til S-Video-porten på S-Video til HDMI-konverteren, som er placeret på bagsiden af ​​konverteren og er markeret med "SV . " S-Video-porte på computere og DVD-afspillere er placeret på bagsiden af ​​enhederne (Se link i afsnittet Ressourcer for et billede af en S-Video-port).

Tag HDMI-kablet fra HD-skærmen, og sæt det i bagsiden af ​​S-Video til HDMI-konverteren og er markeret med "Output HDMI."

Tilslut jævnstrømsadapteren til S-Video til HDMI-konverteren. Tryk på tænd / sluk-knappen på S-Video til HDMI-konverteren. Dette muliggør forbindelsen mellem S-videoenheden og HD-skærmen. Test forbindelsen ved at afspille en video på S-Video-enheden. Videoen skal vises på HD-skærmen.

Tips

Der er nogle konvertere, der konverterer video- eller medieindholdet fra S-Video-enheden til en højere kvalitet. S-Video til HDMI-konverteren i ressourcerne har denne funktion.

S-Video til HDMI-konvertere er komplicerede enheder; det anbefales stærkt at læse manualen, der følger med konverteren.

Hvis din S-Video-enhed bruger analoge lydkabler, som dem, der findes på det andet billede af ressourcerne, skal du slutte dem til S-Video til HDMI-konverteren. Portene til de analoge lydkabler er markeret med en "R" og en "L." Lydforbindelsen skal flettes med S-Video-forbindelsen og sendes til HD-skærmen via HDMI-kablerne. Nyere S-Video-forbindelser har lyden indbygget i deres forbindelser og har ikke brug for andre kabler til lyd.