Sådan spiller du en Hyundai Karaoke-disk på en computer

Hyundai karaoke-diske er programmeret med musik, video og rulletekster til afspilning på en karaoke-maskine tilsluttet et tv eller skærm. Disse diske kan også afspilles på en computer ved at installere software til at omdanne pc'en til en funktionel karaoke-maskine. En række softwarepakker er tilgængelige for installation på forskellige computeroperationsplatforme. Freeware (gratis software) kan også downloades fra Internettet, så en computer med et cd-rom-drev kan bruges til at afspille Hyundai karaoke-diske.

Trin 1

Match systemkravene til en karaoke-softwarepakke med computerens muligheder. Åbn computerens kontrolpanel for at vælge "System", klik derefter på "Vis RAM og processorhastighed" for at kontrollere computerens RAM og behandlingsfunktioner for at sammenligne dem med softwarekravene. Kontroller ledig plads på harddisken ved at klikke på "Computer" og derefter højreklikke på "Harddiskdrev" for at vælge "Egenskaber". Dette viser en cirkeldiagram, der viser den resterende plads på harddisken, samt en liste over den ledige plads i gigabyte.

Trin 2

Anbring cd-softwaren i computerens diskdrevbakke, og luk bakken, eller klik på knappen "Download" på et softwarewebsted. Populære websteder for karaoke-software er angivet i afsnittet Referencer.

Trin 3

Klik på skærmknapperne for at komme videre gennem softwareinstallationen. Dette indebærer typisk at klikke på knappen "Næste" og vælge indstillinger ved at klikke med musen i en boks eller cirkel ud for hvert valg. Genstart computeren, når installationen er afsluttet.

Trin 4

Sæt mikrofonledningen i Line IN-stikket på computerens tårn bagpanel. Sæt højttalerkablet i Line OUT-stikket.

Trin 5

Skub computerens diskdrevbakke ud, og isæt en Hyundai karaoke-disk.

Trin 6

Åbn karaoke-softwaren ved at dobbeltklikke på programmets navn.

Klik på knappen "Afspil" på softwaregrænsefladen. Eventuelle videoer på disken samt rulle sangtekster vises på computerskærmen. Juster højttalervolumen efter præference.