De bedste videospilere til Mac

Har du nogensinde spekuleret på, hvad den bedste videospiller til Mac er? Mens der er krammer af app muligheder, der er tilgængelige for at se film og video på Mac, i stedet for at gå på en wild video player fiskekspedition, har vi hjulpet med at indsnævre nogle af de bedste gratis videospiller valg for dig.


De bedste videospiller-apps understøtter et bredt udvalg af filmfilformater, er nemme at bruge, understøtter 1080p og 4k-video, er fuldt udstyret, kan downloades og ikke ankomme med junkware og er lette. Vi gennemgår nogle af de bedste muligheder for Mac OS og Mac OS X brugere.

En hurtig note: De fleste Mac-brugere finder, at QuickTime og Photos-appen er perfekt nok til at se deres egne personlige videoer på Mac. Indstillingerne her er rettet mod Mac-brugere, der søger en tredjeparts videoafspillerapp med støtte til mange videoer formater, der ofte findes på internettet, downloades eller rives fra deres personlige samlinger.

De 4 bedste videospilere til Mac

Vi har valgt fire af, hvad vi anser for at være de bedste videoafspillere til Mac, de er også gratis, så sjældent vil du finde en betalt videoafspillerapp, der er nødvendig for de fleste brugere. Lad os tjekke dem ud:

1 - VLC

VLC er den langvarige konge af videospillere, og det er nemt en af ​​de bedste videospiller på Mac. VLC kan afspille stort set alle videofiler eller filmformater, der er tænkelige, normalt uden ekstra kodeker kræves selv for nogle af de mere oddball-videoformater. Selvfølgelig understøttes alle de primære videoformater, så om videoen afspilles fejlfrit uden problemer, kan du vide, om du ser MKV, M4V, AVI, MPEG, MOV, WMV eller nogen af ​​de andre almindeligt forekommende formater. VLC er også kompatibel på tværs af platforme, så du kan bruge VLC på en Mac, Windows PC, Linux, IOS, Android og holde oplevelsen ensartet. Der er endda tema / hud støtte, hvis du er i den slags ting.

  • Få VLC gratis fra udvikleren her

VLC er stadig min personlige præference for den bedste videospiller til Mac til almindelig brug, det er hurtigt, no-nonsense, gratis, nemt at bruge, understøtter undertekster, justerbare afspilningshastigheder, og der er en række andre avancerede funktioner, som du ' Jeg vil sandsynligvis aldrig engang bruge.

2 - MPV

MPV er en anden stor videospiller til Mac, der har vundet popularitet for nylig, det er en gaffel af mplayer og har en bred vifte af støtte til næsten ethvert videoformat, du vil smide på det. MPV har også GPU video decoding support og har en række OpenGL video output muligheder, som kan være ønskeligt for mange avancerede brugere. Samlet set svarer det meget til VLC på mange måder, så hvad enten du bruger VLC eller MPV, er det for det meste et spørgsmål om personlig præference.

  • Få MPV gratis fra bygherren her

Som VLC og Plex er MPV også kompatibel med Mac OS X, Windows og Linux.

3 - Plex

Plex er meget mere end bare en videospiller, det er en komplet medie server-app, der kan spille næsten alle tænkelige videoformater eller film kastet sin vej. Udover at spille videoer og styre filmbiblioteket kan Plex også styre din musik, tv-udsendelser, billeder, biblioteks streaming, har forældrekontrol i premium-versionen, fildelingssupport og mange andre funktioner, der gør app-funktionen ligner hvordan et Apple TV eller mediecenter fungerer, bortset fra det er bare en app, der kører på din Mac (eller Windows PC også).

Plex er et glimrende valg som en videospiller, især hvis du vil streame video fra en enhed til en anden i dit hus, eller du planlægger at forbinde en Mac til et tv til brug som et mediecenter og se film på en større skærm.

  • Få Plex fri fra bygherren her

Jeg foretrækker personligt Plex som en mediecenter app, så hvis du leder efter noget at spille video og tjene det formål er det en god måde at gå på.

4 - QuickTime Player

QuickTime Player ?? Ja virkelig! QuickTime leveres som standard og systemets filmafspiller gratis og samlet på hver Mac. Det kan blive værdsat, men QuickTime er en kraftfuld videoafspillerapp og indeholder støtte til mange populære video- og filmfilformater uden at skulle tilføje plugins eller tredjepartsværktøjer. Det fungerer bare med de fleste videoer.

Som nævnt ovenfor er QuickTime en perfekt løsning til at se dine egne personlige videoer optaget på en Mac fra webcamet, fra 4k optaget på en iPhone, film optaget på iPad, delt med venner eller familie, og de fleste video og film, som Mac-brugere vil støde på. Hvor QuickTime kan blive mindre passende, er hvis du forsøger at se en video, du downloadede fra internettet, og den er i et mere uklart filmformat, og måske vil du inkludere undertekster til et andet sprog.

Lektionen her er ikke afskrive QuickTime Player, det er en fremragende video player app for de fleste Mac-brugere behov.

Afspilning af webvideo? Prøv Safari eller Chrome

Mange af jer spekulerer nok på den bedste videoafspillerapp for at se webvideo med, og det er også et spørgsmål om personlig præference. For at spille HTML5-video eller webvideotjenester som Amazon Prime, Netflix eller HBO er både Safari og Chrome fremragende, mens alt andet, der kræver Flash, anbefales det at bruge Chrome med det indbyggede Flash-plugin til sandbox, så du ikke har at installere Flash direkte på Mac.

En af de største fordeler for at se webvideo med Safari, bruger Picture-in-Picture-tilstand til at afspille en video i et lille svævende vindue, uanset om det findes på YouTube, Vimeo eller dit foretrukne dokumentariske websted som PBS NOVA eller Frontline. Chrome understøtter i øjeblikket ikke PiP-tilstand direkte, men med et plugin kan du også bruge den funktion til at afspille webvideo.

Har du en fantastisk video afspiller app, du anbefaler til Mac? Lad os vide dine tanker i kommentarerne!