Hvad skal man gøre med Frayed Lightning Cables?

Hvor mange iPhone- og iPad-ejere ophører med at have en frayed USB-lynadapter med ledninger synlige eller udragende fra kablet? En af mine egne Lynkabler sluttede en ødelagt katastrofe efter mindre end et år at være altid tilsluttet en MacBook og kun brugt på et skrivebord - ikke ligefrem krævende brugsvilkår - og jeg kører ind i mange andre, der har lignende problemer med Apple USB adaptere til iOS-enheder. Så hvad skal brugere gøre om de slanke kabler?


Der er et par klare valgmuligheder for, hvad man skal gøre ved et flot USB-lynkabel:

  • Sæt det glødende Lynkabel i elektrisk bånd og fortsæt med at bruge det delvist (det kan fungere i et stykke tid, eller slet ikke arbejde, det afhænger af sværdet af det frayede kabel)
  • Køb et nyt kabel, enten et officielt Apple-kabel eller et Amazon-mærke Lynkabel
  • Anmod om en erstatning fra Apple - mere om dette om et minut

Så du kan sikkert sætte ledningen i elektrisk bånd eller gå med en af ​​de virkelig goofy DIY metoder til at forsøge at beskytte kablet ved hjælp af et stykke af en mekanisk blyant, et venskabsarmbånd eller en anden husholdningsaffald, men det er ikke meget af en løsning på hvad der synes at være en ret almindelig klage blandt iPhone og iPad ejere.

Udskiftning af lynet? Gratis?!

Tidligere, da vi og andre har forsøgt at få de frynserede kabler udskiftet gratis af Apple, og mens vi rapporterede om en 40% succesrate, kan det ændre sig nu. Faktisk kan du muligvis få et gratis udskiftningskabel fra Apple! iDownloadblog siger, at flere af deres forfattere har haft succes med at få revet eller slettet kabler udskiftet gratis, blot ved at tage dem til en Apple Store og spørge:

"Jeg viste ham mit Lynkabel og bedes spurgt, om dette var dækket af min iPhone 5s garanti. Han så hurtigt på det og fortalte mig at vente et øjeblik, da han gik væk. Han kom tilbage et par sekunder senere med et helt nyt lynkabel, frisk fra butikens hylder.

Ingen spørgsmål stillet. Ingen garantikontrol. Faktisk forstyrrede han ikke engang at bede om mit navn eller noget. Jeg gik ud af butikken med et nyt kabel, men følte mig også meget tilfreds som kunde. "

Den ledsagende enhed under garanti kan hjælpe, men som nævnt Apple faktisk ikke kontrollerede garantien ... så måske indikerer dette en ændring i politikken til håndtering af fraying adaptere.

Hvis du bor i nærheden af ​​en Apple Store, er det bestemt et skød værd at tage det ind og se om de vil bytte det gratis ud. Men de af os, der ikke er i nærheden af ​​en Genius Bar, er stadig ude af lykke, enten stole på at købe nye lynadaptere eller bestille de billige baner fra internettet eller endda Amazon-mærket Lyn til USB-kabler og håber på det bedste.

Hvad har du haft erfaring med flammende lynkabler? Har du lige købt en ny eller forsøgte du at få en erstatning fra Apple? Lad os vide i kommentarerne, og måske er de rygter omvendte USB-kabler lidt sværere, som de burde være.